Bieniek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzisiaj śmigałem quadem po plaży i muszę przyznać że tragedii nie ma, chociaż woda jeszcze nie ta :polew: Quadem sie nie liczy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzisiaj śmigałem quadem po plaży i muszę przyznać że tragedii nie ma, chociaż woda jeszcze nie ta :polew: Quadem sie nie liczy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie :polew:
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Quadem sie nie liczy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Para emerytów która aktualnie na swoje nieszczęście była na spacerze twierdziła inaczej :naughty:
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Łepski Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ...cos czuję,że tym razem,na plaże zawita jetta kij z plaza ja się zastanawiam jak ja zjadę z asfaltu na ośrodek
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to jeszcze opisz jak cie 20min później ciągnik wyciągał
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja już gdzieś się naczytałem pierdół jak to podobno prawie do Bałtyku wjechałeś :> na jesień widziałem jakiś gość imprezą wrx śmigał sobie po plaży w Dębkach, ale niestety na sam koniec zbyt bardzo w kierunku fal go wciągnęło, i tylko nasza krajowa cudowna myśl techniczną pod nazwą Ursus go zdołała wybawić z opresji
wypsiu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Co do Rumunek to nie daleko mojej mieściny jak się jedzie na Płock przez Łąck jest miejscowość Nowe Rumunki...i tam stoją tirówy jest jeziorko lasy itd..itp... kiedyś byliśmy tam nad jeziorkiem i z kumplem pojechaliśmy sobie na Rumunki oczywiście w miejscowości Nowe Rumunki ... - ja się pytam ile ... - ona 30 loda...50 seks - ja a ile jak byśmy Cię zabrali do motelu na noc ... -ona tak mysli ....i mysli.... - a kumpel....a ty ku.... to w ogóle jesteś czysta..... - a ona NIE NIE TRZYŚTA.... CZTERYŚTA
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 - a kumpel....a ty ku.... to w ogóle jesteś czysta..... - a ona NIE NIE TRZYŚTA.... CZTERYŚTA :polew: to jak też pod temat
Tomeks Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Co do Rumunek to nie daleko mojej mieściny jak się jedzie na Płock przez Łąck jest miejscowość Nowe Rumunki...i tam stoją tirówy jest jeziorko lasy itd..itp... kiedyś byliśmy tam nad jeziorkiem i z kumplem pojechaliśmy sobie na Rumunki oczywiście w miejscowości Nowe Rumunki ... - ja się pytam ile ... - ona 30 loda...50 seks - ja a ile jak byśmy Cię zabrali do motelu na noc ... -ona tak mysli ....i mysli.... - a kumpel....a ty ku.... to w ogóle jesteś czysta..... - a ona NIE NIE TRZYŚTA.... CZTERYŚTA
jaca.13 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 - a kumpel....a ty ku.... to w ogóle jesteś czysta..... - a ona NIE NIE TRZYŚTA.... CZTERYŚTA :polew: to jak też pod temat za***iste
antonio Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Bieniek prawie taki jak twój tylko ten Euro3 więc albo BAU albo AKE http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=142825055&pageNumber=13&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&maxPrice=40001&ambitCountry=DE&zipcode=46047&zipcodeRadius=100&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2001&tabNumber=2
antonio Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 zobaczcie tutaj http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=141755832&pageNumber=16&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&maxPrice=40001&ambitCountry=DE&zipcode=46047&zipcodeRadius=100&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2001&tabNumber=2
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 do pracy kur.. a nie na forum siedzieć :naughty:
antonio Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 do pracy kur.. a nie na forum siedzieć :naughty:
antonio Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Alona przejeżdżałaś przed pięcioma minutami w stronę Pruszcza trasą: Pruszcz Gd - Cedry Wielkie ?? Wydawało mi się, że widziłem Twojego paździocha
Rekomendowane odpowiedzi