Tomeks Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 1000 str :beer1: wpadłbyś raz na spota,byśmy to uczcili,moderatorze działu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ...ale Jastarnia jest dużo lepsza,ma klimacik dla zakochanych Ja już po ślubie a nie przed :polew: Dzięki za info ale będziemy celowali w sopot i okolice. Będę śledził wątek może ktoś poda jakąś ciekawą miejscówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 no to jak chcesz sopot,to plecam hotel chiński,nad samą plażą byłem pare razy,bardzo fajnie,śniadanko serwuje ori chinka,całkiem si ,tylko uprzedź,że ma być ciepłe,bo notorycznie podają zimne,chyba ta chinka kiepsko popierdala w tych ich wąskich sukienkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 jastarnia fajne miejsce sam osobiście polecam i jak Ci juz pisali jedz w ciemnko na 1000% cos znajdziesz http://www.jastarnia.com.pl/ tu bywałem ale zawsze latem pod namiot(camping) [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 12:39_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201753.new#new ma ktoś może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Szamek wczoraj do mnie dotarł i po 2 dniach poszukiwań kupił taką oto furmankę ...... parę fotek tak na szybko... https://picasaweb.google.com/101337658827256215423/AUDIA4?authkey=Gv1sRgCLeZmLKU8uqOIA# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 jak u ciebie kupują takie furo to chyba też zajadę na małe 0.7 do ciebie w niedługim czasie tylko takiego czegoś nie szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 wypsiu dobrze widzę że auto ma kaseciaka i BOSE ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 wypsiu dobrze widzę że auto ma kaseciaka i BOSE ?? ...tak kaseciak zmieniare Bose, małą navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDIrek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Panowie czy jutro odbywa się jakiś spot w 3city bo...nie mam żadnego problemu a chciałbym poznać swojską brać olimpijczyków Proszę o jakieś namiary i szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 jutro raczej spotkamy się w http://az.gda.pl/ możliwe, że odpalimy grilla więc warto mieć przy sobie jakiś prowiant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 pewnie,spocik jest,raczej zrobimy grilla u Ola ty masz namiary http://az.gda.pl/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDIrek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A co macie na myśli mówiąc prowiant? Jakieś wkupne? A i jaka godzina tego spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 pewnie,spocik jest,raczej zrobimy grilla u Ola ty masz namiary http://az.gda.pl/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A co macie na myśli mówiąc prowiant? Jakieś wkupne? prowiant = kiełbaskę wkupne - oczywiście, że tak zawsze każdy nowy przyjeżdża z dwoma sześciopakami Tyskiego 0,3l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie ma wkupnego Antonio, przestań straszyć ludzi stary alkoholiku Połowa osób jak słyszy "wkupne" to rezygnuje z przyjazdu TDIrek nie musisz przywozić tyskiego, nie ma takiej tradycji, Antonio zwyczajnie chce coś wysępić bo reza S-line, zderzaki, listwy i inne pierdoły i szkoda mu kasy na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie ma wkupnego Antonio, przestań straszyć ludzi stary alkoholiku Połowa osób jak słyszy "wkupne" to rezygnuje z przyjazdu TDIrek nie musisz przywozić tyskiego, nie ma takiej tradycji, Antonio zwyczajnie chce coś wysępić bo reza S-line, zderzaki, listwy i inne pierdoły i szkoda mu kasy na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Siema, Wiem, ze myślicie, że zaginęłam w akcji. Ale nie, bo już jestem!!! Teskniliście?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 wiadomo, kto pierwszy się w tej kwestii wypowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Siema, Wiem, ze myślicie, że zaginęłam w akcji. myślelismy , że zaciążyłaś..... z Bieńkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi