antonio Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 myślę że Kimi jest równie porządny i nie przyjechałby na swojego pierwszego spota bez browarów,prawda Kimi :> też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 to o której dzisiaj bo może się wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 jakoś 18.30 może byś łachudro podjechał pomnie na zbożówą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 jakoś 18.30 może byś łachudro podjechał pomnie na zbożówą łahahahaha :polew: a jak się nie wyrobie to bedziesz mi marudził że na spocie nie byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 no wiadomo poważnie,to nie mam czym jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie masz czym jechać czy chcesz umoczyć ryja ty stara kanalio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie masz czym jechać czy chcesz umoczyć ryja ty stara kanalio no k**wa jasnowidz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 ja dopiero wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Wszystkiego Naj Naj Alona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Alona NAJLEPSZEGO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 dzięki Gili za ognicho,było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaG Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Chyba czas bym się spotowo zlotowo znów aktywował bo od czasów KTP i TKT nie robiłem tego wcale... a pamiętam że było sympatycznie tylko jakie wy serwujecie przyjęcia nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 nowi serwują sześciopak tyskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaG Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 no tak a sami mogą popatrzeć jak inni doją :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 nowy jest zobowiązany do wciągnięcia minimum jednego browara :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaG Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Sorki wyznaję zasadę jadę nie piję no chyba że 0%alko lecha... a na normalne mogę tylko się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 a w środę będzie jakieś spotkanie/grill? bo mi też by wypadało w końcu przyjechać i się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 w każdą środę odbywa się spot grillujemy na oruni u Ola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Tomeks czarnuchu zakończyłem rozmowę bo już nie mogłem Cię słuchać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi