Alona Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ... bo wczoraj rzekomo bombę podłożono w galerii i byłam akurat w pracy, ewakuowano nas, torebka została w Sephorze, a że ni nie chciało mi się czekać, to wróciłam do domu bez auta i torebki. pewnie Twój Man to zrobił bo chciał Cię szybciej mieć w sypialni Nie mam mana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie mam mana Co to za autoreklama??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie trybisz ?? Ma mena a nie mana :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 10:04_________________________________________________Tomeks no trzeba,ale zeDUPY mamy moderatora gwizdanie A w mordę chciał ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie trybisz ?? Ma mena a nie mana :gwizdanie: Ty parówo lepiej zmień nam w pierwszym poście, że spoty są u olka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 środa 19.00 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wymyślcie coś fajnego żeby wrzucić do pierwszego posta ja tak na szybko coś zrobiłem ale Łepski albo ktoś mógłby przydziałać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ale koślawa wizytówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ale koślawa wizytówka Czekamy aż ty się popiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 zmień jeszcze tytuł pierwszego posta Spoty 3M - każda środa godz. 19.00 w AZ AutoSerwis www.az.gda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Antonina mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dziewczęta nie słyszeliście o jakimś Pasku uśmiechu w TDIku do sprzedania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 :good: :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ale koślawa wizytówka Czekamy aż ty się popiszesz Ja to z przymrużeniem oka pisałem Lepiej nie umiem [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 11:45_________________________________________________ Dziewczęta nie słyszeliście o jakimś Pasku uśmiechu w TDIku do sprzedania ?? Na spocie mówili że Kacza swojego glebowoza sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie ma być gleby ma by typowy wół roboczy, najlepiej w kombi i klimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie ma być gleby ma by typowy wół roboczy, najlepiej w kombi i klimie Aj tam, aj tam, nie chcesz być pierwszym w swoich okolicach który będzie woził kartofle i cegły paskiem na 19" i airride? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wymyślcie coś fajnego żeby wrzucić do pierwszego posta ja tak na szybko coś zrobiłem ale Łepski albo ktoś mógłby przydziałać... szlak Pomyślę coś później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 spot prawie jak u nas,też w jakimś podłym warsztacie ale prawie robi wielką różnicę ...oczywiście na niekorzyść prosiaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi