antonio Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Ładnie [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 19:07_________________________________________________ przeszczep zakończony :gwizdanie: Też ładnie ale na lewym błotniku widzę kupę szpachli. Lepiej wymień na jakiś inny, który nie miał przygód. A ten stary mogę odkupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 gratki Wczoraj chipowalem swoja i teraz to dopiero frajda z posiadania A4 :kox: Moze w srode pomozesz mi zrobic moje tempo ? [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 20:23_________________________________________________Znacie może kogoś ze śląskiego? Chciałbym aby ktoś z forum podjechał i sprawdził te fotele czy siłowniki sterowania maja 4 piny , bo po ostatnim podejsciu do montażu memo foteli dostałem białej gorączki :wallbash: http://allegro.pl/tapicerka-audi-a4-material-2-fotele-kanapa-i1739545149.html http://allegro.pl/fotel-fotele-prawy-lewy-audi-a8-4e0-d3-lift-i1762798124.html [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 20:55_________________________________________________Oczywiście zwróce koszty ON w $$$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zuckers w końcu Twój parch jedzie MOŻE ciut lepiej niz mój... w środe zakodujemy tempo [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 21:54_________________________________________________ elloooooo żyjecie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Panowie gdzie kupie żółte żarówki h11?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Pogoda do d*py a w tv nic nie graja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 pogoda po ciulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Slyszeliscie nowine - OLA w przyszlym tygodniu chce sobie zrobic wolne :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 u mnie jest ładnie , tylko że ja jestem 150km od gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Slyszeliscie nowine - OLA w przyszlym tygodniu chce sobie zrobic wolne :polew: niech zostawi klucze od grilla i niech sobie idzie na wolne Zuckers a co się dzieje z Torxem??? Odłożyłeś go do Olka Paździocha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Oczywiscie - chociaz zastanawialem sie aby pozyczyc - u mnie bylby bezpieczniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 heja czy ktorys z was kursuje krakow - gdańsk ? mam pake tzn podsufite do dostraczenia klientowi w gdańsku, place 100zł jesli ktorys bylby chetny i mial mozliwosci dajcie mi znac na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 heja czy ktorys z was kursuje krakow - gdańsk ? mam pake tzn podsufite do dostraczenia klientowi w gdańsku, place 100zł jesli ktorys bylby chetny i mial mozliwosci dajcie mi znac na PW Bylem w czwartek w krk,kumpel wyjechal dzisiaj.szkoda,ze wczesniej sie nie odezwales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 klient kupil dzisiaj u mnie podsufitke do a6c6 a przypuszczacie jakk jest z wysylka tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 koleżanki i koledzy czy byłby ktoś chętny podjechać i kupić dla mnie te dywaniki??? http://allegro.pl/dywaniki-grube-audi-a4-11-00-2007-oryginal-petex-i1749029815.html Marcin Lewandowski PPHU ALKA Potokowa 21d 80-283 Gdańsk w środę na spocie bym odebrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kupowalem tam oslone silnika.Przypomnij sie jutro o 16 to podjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 siema, to jak jedzie ktoś jutro do Ola? bo nie wiem, czy mam do Was zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja przyjade - żone ubłagałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 siema, to jak jedzie ktoś jutro do Ola? bo nie wiem, czy mam do Was zawitać świński cycu,wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzisiaj normalnie, czy Olka nakryl wlasciciel :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi