Maciek80 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 W sobote wykopki. Zapraszam na 8 rano, rekawiczki daje gratis od firmy O 8 rano trochę przypał bo już jasno jest. Nie lepiej w nocy? Grabarz będzie spał napity i cały cmentarz dla nas.[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 22:25_________________________________________________ Robisz swapa na 2.7 bit? gdybym tylko znalazł tanio dawce.. ale to późniejsze plany w sumie Masz 3.0 TDI, po programie jedzie lepiej niż seryjne S4 B5 No chyba że chodzi też o dzwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Masz 3.0 TDI, po programie jedzie lepiej niż seryjne S4 B5 No chyba że chodzi też o dzwięk a kto mówił o seryjnym s4 :gwizdanie: :gwizdanie: nie no s4 szukam dla kumpla, ale nie na żaden swap tylko na części Chociaż swoją drogą zastanawiałem się już nad swapem na 2.7bit, jakiś fmic, wydech + K04/6, tak aby to się nawet jakoś odpychało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wsadzaj VR6 + turbo :> Olo zrobi swapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wsadzaj VR6 + turbo :> Olo zrobi swapa. no już jeżdzą dwa już takie po trójmieście, ten golf mk1 co ostatnio spadł z lawety :naughty: i srające ogniem na 15 metrów niebieskie mk3 z którym miałem przyjemność się ścigać jak wracałem z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 To będziesz trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 co jak co ale za darmo bym nie chciał vr6, już się na tych wszystkich zlotach nasłuchałem zbyt wiele.. zresztą w zeszłym tygodniu wymieniałem u kumpla zatartą vrę i na prawdę podziekuje swoją drogą ciekawe czy Olo by ogarnął swap 3.0tdi na 2.7 bit :gwizdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ile placisz?? :tongue4:bo sie nudze ijaki idzie zarobic,to też bym pojechał Hehe Tomeks czekam na info po obiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ok ok,ale jak mi te twoje kartoszki zjebia schaboszczaka,to masz :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ile placisz?? :tongue4:bo sie nudze jaki idzie zarobic,to też bym pojechał I cisza :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 nie cisza na telefonie siedziałem ale już literki mi się zlewały i nie pisałem więcej ekipa do zbierania już była chętna zaraz po zasadzeniu więc luzik nie będziecie sobie rąk brudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zobacz gardzi na nasza pomoca :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a to niewdzięczna gnida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a to niewdzięczna gnida Zarles pyry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 jap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Moga byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no nawet nawet na kiblu nie zaległeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 antonio tak sobie myślę... że na kartoszki to nie mam zbytu ale ogórki małosolne,cukierki michałki i śledzie kaszubskie to idą jak ciepłe bułeczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi