antonio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 mam historię tej A4 niebieskiej ogólnie OK, rozrząd zmieniony przy 150kkm ale bez pompy wody, zaraz wam wrzuce te kartki[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 20:16_________________________________________________klikajcie w miniatury
Tomeks Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 klikajcie w miniatury :wink4 ale po co
wypsiu Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Gili chyba będzie trzeba spakować man-dziur i ruszać ... W BE...są w biurach oferty pracy do Kanady w rejon francuskojęzyczny,muszę to dokładnie sprawdzić ....
Alona Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 kurcze ładny ten niebieski, ale avant chyba jednak odpada.... bede sie wkurzać, że nie mam sedana a poza tym chyba do mnie nie pasuje....
Bieniek Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jak chcesz cos co pasuje,to pogadaj z Tomeksem,moze sprzeda Ci mazde.ALbo z Olkiem gadaj o iveco
Alona Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jak chcesz cos co pasuje,to pogadaj z Tomeksem,moze sprzeda Ci mazde.ALbo z Olkiem gadaj o iveco spadaj [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 21:29_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a4-prywatny-wlasciciel-od-3-lat-C20929276.html ja chce tegooooooooooooooooo!!!
GILI Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Gili chyba będzie trzeba spakować man-dziur i ruszać ... W BE...są w biurach oferty pracy do Kanady w rejon francuskojęzyczny,muszę to dokładnie sprawdzić .... Fajny koleś ..i jeździ Volvo :)
wypsiu Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Widziałeś resztę filmików na jakiś czas się zatrudnił w polskiej firmie aby zrobić porównanie między pracą na międzynarodówce w europie a za oceanem normalnie przepaść...
Alona Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/2004-AUDI-A4-1-9-TDI-130-Quattro-Sport-/120786297559?pt=Automobiles_UK&hash=item1c1f6ca2d7#ht_1363wt_1185 a może pojadę do UK i sobie przywioze auto?? :cool1:
antonio Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 A kto ogarnie zakup czesci i przekladke?
Alona Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 chyba facet co robi przekladki sam sobie czesci zalatwi?
krzysieqakces Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Alona, ja osobiście odradzam przekładki jeśli chodzi już o taki samochód lepiej dać kilka PLNów więcej ale mieć pewność że samochód złożony jest dobrze z niemiecką precyzją niż przez jakiegoś gościa, który wcale nie musi tego dobrze dobić. Może i taka operacja by się opłacała, bo wrzucasz od razu części s-line + jakieś tam dodatki typu navi itd, więc tak czy inaczej będzie to rozbierane, aczkolwiek ja bym nic nie przekładał tylko zostawił w oryginale
Tomeks Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 po sobocie o ciężarówkach wiem chyba wszystko ,a Gili po kilku piwach obiecał,że karne się jego ciężarówką po obwodnicy ...i będzie lewy pas,gaz i płyne
Łepski Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 po sobocie o ciężarówkach wiem chyba wszystko ,a Gili po kilku piwach obiecał,że karne się jego ciężarówką po obwodnicy ...i będzie lewy pas,gaz i płyne Daj znac kiedy
antonio Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 jakby ktoś miał ochotę mieć takie felgi (malowane proszkowo) to mój kolega robi takie cuda
krzysieqakces Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 a za jakie pieniądze? :gwizdanie:
GILI Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 po sobocie o ciężarówkach wiem chyba wszystko ,a Gili po kilku piwach obiecał,że karne się jego ciężarówką po obwodnicy ...i będzie lewy pas,gaz i płyne jest zakaz jeżdżenia lewym dla dużych po obwodnicy
Rekomendowane odpowiedzi