Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

antonio ukróciłeś spożywanie samych pyr na obiad że bebzon zjechał czy jak ?? :mysli::decayed:

Tak antonio mi ostatnio mówił że jedzie na samych kartoszkach i serwatce ..... :decayed:

• Odpowiedzi 24.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomeks

3230

• antonio

1953

• Bieniek

1932

• GILI

1288

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

budzę się ładnie o 12.30, patrzę za okno a tam z 30cm śniegu :wallbash: :wallbash:

a ja głupi miałem nadzieję że ten moment nigdy nie nastąpi :polew:

Opublikowano

budzę się ładnie o 12.30, patrzę za okno a tam z 30cm śniegu :wallbash: :wallbash:

a ja głupi miałem nadzieję że ten moment nigdy nie nastąpi :polew:

Tylko nie mów że nie założyłeś zimówek :polew:

Opublikowano

Tylko nie mów że nie założyłeś zimówek :polew:

Nie no, zimówki od listopada na aucie :naughty: Wczoraj byłem po towar w pod Kościerzyną i tam było lekko biało, pomyślałem "fajnie mają, dobrze że u mnie tak nie ma" no i się doczekałem :decayed:

Opublikowano

a Tomeks ten czarnuch nie daje na prezent??? A mówił prosiak, że to Mydlo jest największą knyfką :gwizdanie:

Opublikowano

Tomeks ma teraz kobietę na utrzymaniu więc nie oczekujcie od niego aż tyle :polew:

Opublikowano

ku.wa wladi czy ty jesteś kiedyś chociaż chwilę poza komputerem?

Opublikowano

Haha no pewnie że tak jak śpię :polew: siedzę sobie teraz na służbie i frana palę :decayed: no jako nowy klubowicz muszę się trochę poudzielać bo mnie wyrzucicie z ekipy :tongue4: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 16:21_________________________________________________No w końcu ktoś poprawnie wymienił moją ksywkę hehe

Opublikowano

władek najlepiej więc zostanie Władziu :polew:

Opublikowano

a Tomeks ten czarnuch nie daje na prezent??? A mówił prosiak, że to Mydlo jest największą knyfką :gwizdanie:

ja sam cos Olowi kupię i podziękuję za pomoc,ale jak chcecie,to możecie mi przelać na konto kaske :cool1:

...chętnie podziękuję Olowi za wasze pieniądze :decayed::polew:

Opublikowano

Ej mistrzowie kto wie jak się odbiera połączenie jak bym miał mój telefon połączony przez blututa :gwizdanie: a radio mam Concert II

Opublikowano

jak nie masz kiery MU-FU to telefonem odbierasz

tak wiemy, kupiłeś golasa no ale nie płacz dorezasz kiedyś kierę bo moduł Q już masz :polew:

Opublikowano

Ty się antonio śmiej pewnie sam kiedyś jeździłeś jakąś padaczką po wiejskim tuningu :tongue4:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 16:36_________________________________________________Dobra idę zjeść kolację żebyś nie mówił że ciągle siedzę przy kompie :kox:

Opublikowano

Dobra idę zjeść kolację żebyś nie mówił że ciągle siedzę przy kompie :kox:

:oklaski:

Opublikowano

Wlasnie zamowilismy z Olkiem nowke kiere z b8 s-line z lopatkami,wiec pieknie sie bedzie komponowalo z galeczka rs :slina:

Opublikowano

ile kierasia kosztuje?

Opublikowano

Kwota ustalona na 800zl.

S4 sa 100 tansze,ale nie ma co mieszac.

Opublikowano

skąd zamówiliście?

Opublikowano

skąd zamówiliście?

A skad ja moge czesci zamawiac? :gwizdanie: