wypsiu Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Tomeks będziesz wracał w niedzielę bo Kryśka zabierze się z wami do Kutna i płaci w euraczach za wachę,,,,, wisz niee .....
wladi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 to dawajcie wszyscy jedziemy tak,żeby w czwartek byc w Bukowinie,te kilka złoty za pokój to pikuś,w porównaniu do kosztów podróży w czwartek można sobie odpocząć,wieczorkiem skoczyć do jakiejś knajpki na grzańca,a od rana w piątek jesteśmy,wypoczęci,wyluzowani i zadowolenieTomeks można jechać ale trzeba by było się zorientować jak z miejscówkami (pewnie i tak trzymają już od środy dla nas miejsca:thumbup1:) i podpytać co i jak...
wladi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Wladi lecisz z tomkiem?No narazie wstępnie tak jesteśmy ugadani tylko kwestia jeszcze kiedy?
antonio Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 a mydło wraca normalnie??? miał wracać później
Łepski Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ja też w Krakowie zostanę dzień/dwa dłużej
Bieniek Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 sie prezentuje sie http://trojmiasto.tv/Fotokopter-nad-PGE-Arena-Gdansk-2790.html
Tomeks Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Gdynia Cisowa,jak wyjeżdżasz z Gdynia w stronę Rumi jest serwis daewoo i na tyłach jest wymiana szyb,wymieniałem tam juz kilka i zawsze jest super,mają dobre ceny,polecam ich
antonio Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 narazie cisza, ja dziś gumy na alu założyłem i powiem szczerze, że jakby dziś tak nie pizgało wiatrem to bym zmienił sobie kółka
wladi Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Antonio masz jakieś dojście do opon muszę kupić bo moje już umarły:disgust:
ZuKeRs Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ladnie prysnales te 17" myslalem ze jak choinka beda ci sie swiecic
antonio Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 niestety nie, ja kupiłem na allegro cztery 17'ki michelin ~4,5mm za 400 z przesyłka
wladi Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 niestety nie, ja kupiłem na allegro cztery 17'ki michelin ~4,5mm za 400 z przesyłkaHmm 4,5mm to kibel jakiś ja jak kupowałem to zawsze opona miała co najmniej 6-7mm:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi