antonio Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 do dna no po 100,- za sztukę z przesyłem to chyba nie tak źle na przyszły rok się kupi dwie na przód a te obecne przelatają na tyle
wypsiu Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Łepski ty jeszcze masz na sprzedaż swoją B5 ...
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 ja bede ---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:21 ---------- PS.chyba wstawiam audika do ASO,jaca dzisiaj wstawiał swojego i pogadał w sprawie mojego, zrobią mi jak chce,ewentualnie będę musiał dopłacić różnice za części,ale mówią ,że powinni mi uznać części s-line.
alvaro Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 A "kedy" i jak mocno przyjebałeś??? Co się nie chwalisz na forum ??
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 A "kedy" i jak mocno przyjebałeś??? Co się nie chwalisz na forum ?? zderzak,błotnik i lampa,a jak przyjebałem?.............wpuściłem bieńka do auta,zrobiłem kilka km i bum,jeden pedryl mi wyjechał,kutafon bez OC,a że mam AC to muszę likwidować szkodę ze swojego ubezpieczenia, tracę zniżki itd,niby potem fundusz ma mi zwrócić to co stracę na zniżkach,dodatkowy problem-z AC przyznają części z VINu,a ja mam zmieniony zderzak na s-line i teraz mam problem:chytry:
Łepski Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Łepski ty jeszcze masz na sprzedaż swoją B5 ....http://a4-klub.pl/vb/images/smilies_smf/eusathink.gif---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:09 ---------- Łepski ty jeszcze masz na sprzedaż swoją B5 Niebałdzo
alvaro Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Że ludzie nie boją się latać bez OC - zero wyobraźni...
wypsiu Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 A Lodówa swoją sprzedał czy nie ... Bo mój kuzyn zrobił prawko i chce sobie kupić B5 i się bujać po wiejskich imprezach i dymać wieśniary....
wladi Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Antonio to ja pytałem o znaczek:naughty: ale drogi trochę chyba lepiej było by kupić cały gril:eusathink:
antonio Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Antonio to ja pytałem o znaczek:naughty: ale drogi trochę chyba lepiej było by kupić cały gril:eusathink: aha sorry, już sprawdzam - do B6 może taniej ---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:16 ---------- 8Z0853605 2ZZ cena niestety taka sama
Tomeks Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Antonio to ja pytałem o znaczek:naughty: ale drogi trochę chyba lepiej było by kupić cały gril:eusathink: 82zł drogo:cool1:? ............................i ty masz audi:facepalm:
wladi Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Antonio to ja pytałem o znaczek:naughty: ale drogi trochę chyba lepiej było by kupić cały gril:eusathink: 82zł drogo:cool1:? ............................i ty masz audi:facepalm: Dobra dobra nie bądź taki only you:afro:
Tomeks Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 do B7 będę miał,ale nie wiem czy pasuje do B6
Rekomendowane odpowiedzi