alvaro Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Co do gazownika to Aleja Wojska Polskiego 498 na terenie byłej jednostce wojskowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 siemanko potrzeba waszych głosów na autora kusek pod tym adresem KONKURS SEMEKO - Cztery koła w czterech ścianach każdy głos się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ma ktoś może do sprzedania kpl śrub do dystansów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja też potrzebuje,przypomnij mi jutro,to dryndne do mateo,zamówi i na czw powinny być,ostatnio były jakos po 3,5zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Oki to zamów mi też jak się wyrobię z robotą to wpadnę na spota a Olek już działa w tym Pruszczu czy jeszcze w Gdańsku? ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- A jak mam ET 43 to będą mi pasowały dystanse 15mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jeszcze jest w gdańsku na przód czy tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zaraz Ci napiszę bo dopiero idą do mnie muszę zapytać ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Napiszę Ci smsa jutro jakie potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jak tam Wladi spamerze?:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jak tam Wladi spamerze?:naughty:Czego Pan sobie życzy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wolne w robocie chce miec:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To sobie zrób:grin: ja zaraz śmigam dalej na dach ocieplam chałupę ale od września do roboty:kwasny: ---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- Ktoś się wybiera:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja mam weselicho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ale swoje czy idziesz do kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ta swoje:grin::polew: ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Będziecie dzisiaj u Ola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ja bede, z miesiac mnie nie bylo... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tomeks możesz mi wziąć 2 kpl śrub:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 czyli 40szt:shock3:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 U Ola dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 czyli 40szt:shock3:?Nie no na przód czyli na dwa dystanse 8 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi