qenedi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam mam A4B6 1.8T BFB 163 KM założyłem instalacje lovato rok temu i teraz zapalil mi sie błąd 17544 i 16891 czyli mieszanka i obroty zawysokie co z tym zrobić może ktoś podpowie DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Odwiedź gazownika niech sprawdzi mapy gazu bo mogły się rozjechać. Niech wymieni przy okazji filtry fazy ciekłej i lotnej. Potem jeszcze raz sprawdź błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qenedi Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Odwiedź gazownika niech sprawdzi mapy gazu bo mogły się rozjechać. Niech wymieni przy okazji filtry fazy ciekłej i lotnej. Potem jeszcze raz sprawdź błędy. Dzięki za podpowiedz sprawdze to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Kolego mało prawdopodobne że to wina instalki, najlepiej jakbys sprawdził czy na pb tez wystepuje ten problem, wina pewnie leży w nieszczelności w podcisnieniach lub w odmie, na pewno do sprawdzenia zaworek w trójniku odmy pod kolektorem, tu masz opisany temat o co chodzi: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/272707-gdzie-w-silniku-bfb-jest-zwor-dv-objawy-to-wypadanie-zaplonow-i-wzrastajace-obroty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 pewnie dziura w dolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qenedi Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Sprawa załatwiona winny był zaworek w trójniku odmy (w serwisie 40zł) wielkie dzięki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi