visabita4 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam Mam problem tak jak na zdjęciu pojawia mi się zegar i kilometry z dnia na dzień takie coś się stało jak jade to po czasie całkowicie znika jak chce ustawić zegar to wariuje wszytsko macie może jakiś pomyśl co jest do wymiany miał ktoś podobną sytuację http://www.directupload.net/file/d/3723/zrdx7vgq_jpg.htm
elouus Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Spróbuj wyjąć licznik rozebrać go na 2 części i wyswietlacze sa montowane do plytki za pomoca metalowych zatrzaskow moze ktos kiedys rozbieral i nie docisnal ich a co za tym idzie styki nie stykaja
visabita4 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 A Pytanie żeby wyciągnąć licznik trzeba kierownicę odkręcić jakieś wskazówki
Fido Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 PDF Sam Naprawiam i lukaj. Tam wszystko opisane.
visabita4 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ok zerknę dziwna sprawa, ale rano wsiadam do auta od rana leje zegary znów wariują półwyświetlacza świeci raz gaśnie raz nie podjeżdzam do pracy parkuje i nagle się świeci wszystko i jest ok CZARY nic dzięki za rady mam nadzieje że sie już nie pojawi to Pozdrawiam
jacek70 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nie czary tylko brak styku. Podociskaj kostki.
windu83 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 nic dzięki za rady mam nadzieje że sie już nie pojawi to Nie liczyłbym na to
Rekomendowane odpowiedzi