Indi Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nową dokładkę kupiłeś? jeśli chodzi o przednią to tak , tylna to używka
C4NC3R Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 I to ori jest ta nowa przednia? Nie myślałeś kupić tylnej na "dwa kominy" i zrobić wydech na dwie strony?
Indi Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 I to ori jest ta nowa przednia? Nie myślałeś kupić tylnej na "dwa kominy" i zrobić wydech na dwie strony? nie , ori droga a co do tyłu to tak, myślałem o podwójnym ale peso brakło na wydech bo dokładkę w tej samej cenie bym miał
C4NC3R Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) mam wydech za 250 + kw lub osobisty we wlocku u siebie zrobiłem teraz przelot z kwasa i stary się wala Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez C4NC3R
Indi Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 mam wydech za 250 + kw lub osobisty we wlocku u siebie zrobiłem teraz przelot z kwasa i stary się wala Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 o stary.... jak już dziś poskładałem do kupy wsio tylko lotkę jutro kleić będę dzięki za info
C4NC3R Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Lotka na klej do szyb? moją tak klej dossal że się pofalowala delikatnie:-/. Dawaj foty jak to wyszło. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Indi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) fotki beda jutro bo wczoraj do 22 auto skrecalem i dzis juz trasa z rana była, jutro mycie i dokładne spasowanie niedoskonałosci ;-) Auto ogarnięte : jeszcze regeneracja felg ale to już za rok teraz filtry i olej pozdr Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Indi
KarolH Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Trzeba będzie się rozglądać za zderzakami Super to wygląda, zazdroszczę
C4NC3R Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Prawie jak moja sucz Te felgi to na zimę, na lato w tym samym wzorze ale 18" od RS4 b5
Indi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 mam nowe oponki pirelli wiec chyba nie zmienię ale chodzi 18" za mną Trzeba będzie się rozglądać za zderzakami Super to wygląda, zazdroszczę rozglądaj bo warto
mariuszbielsko Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Twoja pięknie wygląda na pakiecie a.ze spytam dach jest matowy?
Indi Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Twoja pięknie wygląda na pakiecie a.ze spytam dach jest matowy? nie, zdjęcie tak wyszło
kaman Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jednak pakiet s-line robi robotę.. Nawet tylna dokładka pomimo braku wcięć na dwa kominy zacnie się prezentuje btw. Czekam na odpowiedź na PW
amaradaar Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 zwłaszcza zawsze w kolorze innym niż czarny piękna sztuka wyszła ale jeszcze piękniejsze chyba place of living z tego co widzę po widoku
Indi Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 zwłaszcza zawsze w kolorze innym niż czarny piękna sztuka wyszła ale jeszcze piękniejsze chyba place of living z tego co widzę po widoku no własnie na czarnym się zawsze traci a nie ukrywam że czarne też mi się podobają a miejscówa to dom w Międzybrodziu bialskim z widokiem na górę żar i jezioro międzybrodzkie , taki nasz dom na weekendy miał być domek wyszedł dom
amaradaar Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 hehehe nom własnie widział że miejsówka zaebioza no nic tylko pogratulować
mariuszbielsko Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 hej jak tam modzenie i ze spytam na jakim kleju przyklejałeś spojler klapy
Indi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2015 hej jak tam modzenie i ze spytam na jakim kleju przyklejałeś spojler klapy Modzenie ukończone, reszta to pierdoły będą typu żaróweczki led itd. a lotka jest przyklejona klejem wurth do szyb i spojlerów
mariuszbielsko Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 to super ze jakis etap prac zakonczony tez chciałbym juz miec to za soba a tu jeszcze potrzba dokładke cupra do przodu, zderzak s4 tyl lotke znalazłęm z b7 i sie zastanawiam i mysle ze etap s4 z zewnatrz bedzie zamkniety potem tylko lakiernik
Rekomendowane odpowiedzi