marcin1852 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Właśnie wróciłem załamany z garażu otóż przestał mi działać prędkościomierz, wskazówka stoi w miejscu oraz nie zlicza kilometrów, czy ktoś wie, w czym tkwi przyczyna tej usterki? Jak kupiłem autko to miałem taki sam problem, ale po kilku dniach ustąpił mam nadzieje, że teraz tak samo będzie.
wojtas-audi Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a jezdziles czy na postoju sprawdzales ?? :mrgreen: Moze linka dochodzaca ( o ile takowa jest ) sie poluznila, i czasem styka czasem nie ...
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Sprobuj moze puknąć w licznik powinien zaskoczyć prawdopodobna przyczyna to "zimne luty" trzeba brać lutownice w dłoń i poprawić
wojtas-audi Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A jeszcze bys sie przedstawil w Newbie, bo chyba tego nie robiles, no i jakies fotki ?? :mrgreen:
bratpit Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Moze linka dochodzaca ( o ile takowa jest ) sie poluznila, i czasem styka czasem nie ... Tam niema linki
wojtas-audi Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 No dlatego napisalem w nawiasie, bo w Audi wszystkiego mozna sie spodziewac :mrgreen: W kazdym badz razie jak raz dziala a raz nie to cos sie moglo poluznic ...
Viking Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Sprobuj moze puknąć w licznik powinien zaskoczyć prawdopodobna przyczyna to "zimne luty" trzeba brać lutownice w dłoń i poprawić Czasami to pomaga.....
marcin1852 Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Opublikowano 1 Maja 2006 Po dwóch dniach prędkościomierz odżył!!! zobaczymy na jak długo. :neutral:
Wihajster Opublikowano 2 Maja 2006 Opublikowano 2 Maja 2006 moze wtyczka z czujnika predkosci w skrzyni jest poluzowana lub styki zaśniedziałe
Rekomendowane odpowiedzi