andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 zamiast katalizatora zalozone DP od firmy RM MOTORS do tego soft by Aligator (DYNOSOFT) 206 PS 254Nm ---- 226PS 327 Nm reszta elementow: seria Wojtek dzieki jeszcze raz za to ze moglem sie wcisnac tak na upartego i krotki filmik z hamowni
krzysiekvtec Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 DSMIC jednak dają rade moment bardzo fajny
andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 no moment teraz jest nie do porownania
kupczak90 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 piękny wynik jak na serię jaka temp w dolocie bez FMIC ???
andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) w sumie to nie ejstem w stanie tego powiedziec ile dokladnie ale kiedys robilismy pomiary vagiem po dosc ostrym butowaniu i chyba bylo kolo 35-45 Edytowane 7 Września 2014 przez andr3i
kupczak90 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 wrzucaj centralny będzie jeszcze lepiej
krzysiekvtec Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 U mnie przy strojeniu dochodzila do 80 :-) wieci nm nie skoczyl wysoko z fmic na wiosne mam nadzieje poprawe na plus :-)
andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 ogolnie chcialem jeszcze TIPa zrobic ale braklo funduszy i czasu turbo wiecej nie dmucha wiec mozna by myslec nad k04 ew i wtedy mozna by fmic tez dolozyc inaczej nie ma sensu u mnie samego fmic dokladac
tomekhxc Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 ogolnie chcialem jeszcze TIPa zrobic ale braklo funduszy i czasu turbo wiecej nie dmucha wiec mozna by myslec nad k04 ew i wtedy mozna by fmic tez dolozyc inaczej nie ma sensu u mnie samego fmic dokladac dokladnie u ciebie nie ma sensu narazie centralnego zakladac i tak masz dwa to w zupelnosci wystarczy , fajne te żółtki
wampir Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Przeważnie auta mają serię lub kilka KM mniej, a tutaj 16KM więcej.
andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 16 bylo z dp juz mysle ze w serii byloby jakies 195-6
wampir Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Nie zrozum mnie źle, ale maks wykres jaki widziałem po zmianie na DP to było ok 6km na seryjnym sofcie albo i mniej.
andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 no spoko tym bardziej na plus bo zdrowy
wampir Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Hamownia zawyżyła i tyle. Jakby był taki zdrowy to wyszłoby więcej KM. Pokaż logi 3 i 20 to zobaczymy ile w nim zdrowia
MrTea Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Auto ma niewielki przebieg w porównaniu do innych forumowych 1.8T Wszystkie podzespoły i osprzęt w 100% sprawne bo było to weryfikowane więc i taki gift jest realny biorąc pod uwagę ogólny stan.
andr3i Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Auto ma niewielki przebieg w porównaniu do innych forumowych 1.8T Wszystkie podzespoły i osprzęt w 100% sprawne bo było to weryfikowane więc i taki gift jest realny biorąc pod uwagę ogólny stan. Hamownia zawyżyła i tyle. Jakby był taki zdrowy to wyszłoby więcej KM. Pokaż logi 3 i 20 to zobaczymy ile w nim zdrowia hamownia zawyzyla ? a co miala zawyzyc? poprostu tyle wyszlo...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 kiedys rogalowa zawyzala, teraz krokodyla
MAGIC87 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 :facepalm: wyszło za duzo, ktos na wiecej niz ja--> hamownia zawyża. :facepalm: :facepalm: To auto praktycznie polskiego paliwa nie widzi, do tego mały przelot i dlatego seria wyszła jaka wyszła. Nie mówie ze kazdy ale w PL wiele aut jest przekręconych z 300-400 tys na 150 i hamownia swoje pokazuje
wampir Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Ja nie oceniam wykresu mocy po chipie tylko zastanawia mnie pomiar mocy serii. Po pierwsze to w internecie zapewne można znaleźć wiele wykresów pomiarów serii dla nowych aut bo w EU czy USA ludzie częściej chipuje nowe auta. Zgodnie z tą zasadą powinna być masa wyników tego rzędu z takim dużym bonusem. Czy są? Druga sprawa to czy nikogo nie zastanawia, że u pewnych osób auta nigdy nie trzymają serii, a u innych mają zawsze bonus? Czyżby akurat na te hamownie jeżdżą same perełki a strucle jeżdżą do innych? Nie oczekuje odpowiedzi na te pytania. Każdy ma swój rozum i oceni wg swojej wiedzy. Koniec tematu.
andr3i Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 to po co pisac ze hamownia zawyzyla poprostu moze takie cyfry pokazlao bo wszytsko jest ok
Rekomendowane odpowiedzi