Kejsi Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Wiem ze nie za bardzo nazwa tematu jest ale chodzi mi o to ze miesiąc temu zmieniłem cały zawias na Ms i nie słychać juz stoków jako takich ale pozostał duden jakby coś było luźno, amortyzatory Sachs nowe tak samo, Zastanawiam się nad poduszkami ławy albo coś w ten gust, ewentualnie łożyska koła ktoś może pomóc gdzie szukać bo tak na ślepo to mi juz nie idzie :-D Może gumobloki na sankach? http://img28.olx.pl/images_tablicapl/86701549_1_644x461_sanki-trawers-lawa-passat-b5-audi-a4-stargard-szczecinski.jpg[ /IMG] Edytowane 9 Września 2014 przez Kejsi
dani270 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 tez mi dudni i jestem w czarnej dupi* z tym problemem;/
Kejsi Opublikowano 16 Września 2014 Autor Opublikowano 16 Września 2014 A wiec panie i panowie inne było to tak, uszczelka w drzwiach, tylna roleta, zamek w drzwiach lewych, ogólnie drzwi rozebrane każde i każdy luźny element, linkę mocowaniem, na silikon i na sam koniec opony zmienione i cisza
dani270 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 kazda wskazowka jest dobra ale ja te elementy przepatrzylem wiele razy i dalej to nie to glownie dzwiek dochodzi tak jakby z bagaznika ale wszystko z niego wyciagnelem i na dodatek go wygluszylem matami akustycznymi i zero efektu nie bardzo wiem czego sie zlapac
jacek70 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Może faktycznie to koła. Zmienisz na zimówki to porównasz.
Kejsi Opublikowano 16 Września 2014 Autor Opublikowano 16 Września 2014 Dani270 sprawdź gumobloki na belce, oraz łożyska jak mają luz to smarem je i troszkę ciaśniej skręć, do tego uchwyty od pasów dlanpewnosci czy leżą na kanapie ;-)
dani270 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 wszystko co jest mozliwe z tylu w zawieszeniu zostalo wymienione tulejki na belce amortyzatory i lozyska amortyzatorow a efektow jakby zero;/
Kejsi Opublikowano 17 Września 2014 Autor Opublikowano 17 Września 2014 Ekrany cieplne, tablica rejestracyjna, rurki od hebla, linka od ręcznego? A co z lozyskami kół, łatwo się je smaruje
dani270 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 wydaje mi sie ze jednym z problemow jest oparcie tylnej kanapy ktore ma luz w dolnym jej mocowaniu, a innym problemem tez podejrzewam ze sa wyrobione poduszki na przednich amorach. a z innej beczki czy musza byc luzy na gumach stabilizatora i na lacznikach stabilizatora zeby stukaly ale tylko na agresywnych nierownosciach itp. gumy ani tulejki na lacznikach nie sa spekane
gumacz100 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 24.09.2014 o 18:19, dani270 napisał: wydaje mi sie ze jednym z problemow jest oparcie tylnej kanapy ktore ma luz w dolnym jej mocowaniu, a innym problemem tez podejrzewam ze sa wyrobione poduszki na przednich amorach. a z innej beczki czy musza byc luzy na gumach stabilizatora i na lacznikach stabilizatora zeby stukaly ale tylko na agresywnych nierownosciach itp. gumy ani tulejki na lacznikach nie sa spekane Rozwiązałeś ten problem, bo również szukam, wymnieniłem amory całą belkę na inną plus nowe tuleje, łożyska. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez gumacz100
Rekomendowane odpowiedzi