peju Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Mam z przodu z jednej strony zagiete i strasznie wygladajace kratki halogenu. Chodzi o takie jak tu na zdjeciu: Zamowilem juz je sobie, z tym ze od razu komplet, na lewa i prawa strone. Z drugiej strony jest OK, z tym ze juz fabrycznie jednej kratki nie ma, tak jak tutaj: wiem ze jest to wlot powietrza, ale czy korzystajac z okazji ze mam komplet tych ramek, moge to zaslepic czy lepiej tego nie ruszac? silnik 1.9TDI
krzysiekvtec Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 To wlot powietrza na intercooler, po zaślepieniu nie będzie sie szybko schładzał a co za tym idzie im więcej gazu tym auto będzie słabło :]
Awra Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Ja żeby było równo wyjąłem z drugiej strony - ale na zimę zaślepiam prawą stronę na nowo
RaveN7 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Ja myślałem, że z lewej strony zgubiłem a to tak ma być..? Uff
Bartek_88 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 pozwolę sobie podpiąć się pod temat chciałbym wymienić halogeny na nowe tylko za cholerę nie wiem jak to wyjąć trzeba cały zderzak zdjąć czy da rade jakoś bez ściągania?
djzak Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 raczej tak bo srobki sa od wewnatrz ...chyba ze dojdziesz do spadu tam ale nie sadze ..btw sciaganie zderzaka latwe jest i odrazu sobie wszystkie nakretki przesmarujesz i regulacje itd...
Rekomendowane odpowiedzi