jozek726 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Jest piękny wypas ma bardzo fajny co mi się podoba
romco Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Śliczna sztuka i konkretny wypasik widze mamy na forum kolejnego maniaka rotora Na początku wypas ok, puznej duzo brakuje Na zime szukam rotor 9x19 ET33 Co miesiąc jest zmiana wyposazenia Czarny sufit zakupiony i puznej montaz Nowa kierownica lift RS4 Edytowane 4 Października 2014 przez romco
skrab Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Kiera robi robotę ,a czemu nie sline tylko rs? Tym bardziej że sufit jest . Edytowane 11 Października 2014 przez skrab
simon__75 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Zaaaaaajefajna furka !!!
romco Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 Kiera robi robotę ,a czemu nie sline tylko rs? Tym bardziej że sufit jest . W oferte bola kiera RS4, to jej kupilem. Galka jest tez RS, nakladky pedalow RS i hamulce RS Tylne hamulce nie bolo mozliwe zalozit, bo tarcza z RS5 ma inne ET Na zime kupilem felgi S4/S5 R19. Po zalozeniu opon nastal problem z zaciskem - jest za duzy Zakupilem 3mm dystance i na styk kolo poslo
skrab Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) To sie wytłumaczyłeś super ,teraz to dawaj na glebę bo jest z tego co widze standard 1ba przydało by się chociaż w pakiecie sport Edytowane 11 Października 2014 przez skrab
skotmen Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 kolor super mody w dobrą stronę
winczako Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 kurde, fura super, mody również, ale czy tylko mi się ciężko to czyta? może jest zbyt wcześnie rano...
Kamyk Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 grzes dzieki .... bo zalozil i zalozil co za gosc, se mysle
griga-st Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 czy tylko mi się ciężko to czyta? Chyba raczycie żartować... Kolega ma DUŻO lepsza składnie niż wielu tutaj kolegów co do polskiej szkoły chodzili. Że o polskich znakach, i wielkich literach nie wspomnę A fura fajnie modzona jest
main Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 czy tylko mi się ciężko to czyta? Chyba raczycie żartować... Kolega ma DUŻO lepsza składnie niż wielu tutaj kolegów co do polskiej szkoły chodzili. Że o polskich znakach, i wielkich literach nie wspomnę A fura fajnie modzona jest dokładnie. gdybym nie przeczytał jak Grześ napisał, że Romko jest ze Słowacji do teraz bym o tym nie wiedział. a autko faktycznie bardzo fajne i kawał dobrej roboty
andynl Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 No zalozil i jest fajnie i w czym problem nie rozumiem Nie róbcie wsi bo sobie chłopak pomyśli że Polacy jacyś jeb.....ci są.
marcin_o23 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 no pakiet zima podoba mi się bardziej niż lato ogólnie piękna sztuka
Gibons Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Te felgi z S5 były by mega jakby w 20 calach je dorwać takie są chyba od RS6
main Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Te felgi z S5 były by mega jakby w 20 calach je dorwać takie są chyba od RS6 na zimę to ta 19 aż nadto starcza
Gibons Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Mówię o letnim setupie bo kolega napisał że zimowy setup lepszy niż letni. Na lato bym przygarnął chętnie taką fele S5 ale w 20calach
main Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Mówię o letnim setupie bo kolega napisał że zimowy setup lepszy niż letni. Na lato bym przygarnął chętnie taką fele S5 ale w 20calach a ja zrozumiałem, że byś wsadził na zimę 20tki. mnie osobiście u kolegi romka bardzo się ten rotor w 20tce podoba. przy heblach z RSki ładnie ta czarna fela się prezentuje. ale felga z S5 też robi robotę i pewnie w 20tce będzie robić robotę
Rekomendowane odpowiedzi