romco Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Climatronic dziala, talko nie w 100%. Nie mozna zmienit intensywnosc dmuchania. Liftowa nagrzewnica jest w domu, ale nie ma czasu na wymianu. Info po montazu: Side assist - ok Beam light - ok Komfort - nie pracowal Gateway - nie poslo sciagnac ochrony komponentu (mialem 2 sztuky) Wzmaczniacz B&O pod 3G+ - nie poslo sciagnac ochrony komponentu Elektricna klapa - potrzebna wymiana komfortu 3G+ - potrzebna wymiana GW Kamera - blend w okablowaniu Lane assist - nie pracuje Zle komponenty zostali wyslane do sprzedajcu, komfort kupiony nowy. Nowa wizyta w aso i ochrona OK. Info po montazu 2: Side assist - ok Beam light - ok Komfort - ok Gateway - ok Wzmaczniacz B&O pod 3G+ - ok Elektricna klapa - ok 3G+ - nie ma GPS sygnal - poprawione - wymiana fakra instalacie, nie chce polaczyt telefonu przes BT Kamera - blend w okablowaniu Sterownik PDC - nie dziala wyzualizacia - poprawione - w green menu zakodowane 4x kamera Lane assist - nie pracuje Edytowane 8 Grudnia 2014 przez romco
s3marek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Daj znać czy na dmuchawie LIFT ruszy klimatronik polift. Też mam taki morał bo dokładałem klimę 3 strefową i leży mi ten poliftowy panel piano.
romco Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czemu nie wsadziles dmuchawu z lifta?
Christiano Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Super auto Gratuluje i życzę przyjemnego użytkowania
s3marek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czemu nie wsadziles dmuchawu z lifta? nie ma tematu. Moj guru od audi zrobil mi to na przedliftowej dzisiaj
Stano Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Świetne B8. Mody w bardzo dobrym kierunku. Gratuluje
romco Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wymiana sprzezin H&R za Eibach + uszkodzony zderzak i lampa dobrym sasiadem
andynl Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 No to sie sąsiad nie popisał Ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło będziesz miał po raz drugi MOD na zderzak a może RSik??
Gość harry19-19 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 chyba to autko gdzieś widziałem na stronie głównej hmmmm , byłeś może w Garażu WRCLAGUNY bo takie zdjęcia z rej SK ma .furka piękna
romco Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Tak, bylem w garazu WRC Aka strona glowna? Nie rozumiem. No to sie sąsiad nie popisał Ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło będziesz miał po raz drugi MOD na zderzak a może RSik?? Masz rację, tylko wystarczylo powiedziec sorry RS nie bede, wystarczy lift Sline. RS moze pozniej Edytowane 6 Stycznia 2015 przez romco
main Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 no to tył juz masz w lifcie jeszcze tylko przód podoba mi sie to Twoje autko
andynl Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A gdzie Ty chłopaku jesteś że tam tak zielono? Na Słowację zima nie przyszła
dobry1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Inne autko klamoty na przód już kupiłeś ?
romco Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zdjencja sa jesienia, ale nie ma duzej ruznice ze zdjencjem zo wcoraj Zawsze chcialem czarny dyfuzor, zeby bol kontrast z zderzakom Na przod nic niekupilem, czekam na komplet w dobrej cene.
Gibons Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Widzę że pogoda ładna na Słowacji wybieram się tam w Piątek na weekend
romco Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zalezi kde sa wybieras. Bylem w Tatrach i sniegu nie bolo, w okolicach Zakopanego 40cm sniegu, i w Nitra zielono
exportsubripp Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Super furka, kiedy sprzedajesz ?
Rekomendowane odpowiedzi