michal1.8tq Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Witam panowie potrzbuje zdjec b6 b7 z bialymi fotelemi s line (skora+speed)takie zamierzam kupic i musze zobaczyc jak to wyglada:) opinie tez mile widziane czarne czy biale?
Smalo Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Nikt nic nie pisze albo jest tak zle albo gorzej
Capulet Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Białych jeszcze nie widziałem też jestem ciekawy jak to wygląda.
piotrka Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Witam. Kolego jeśli nie jest za późno to ja mam do sprzedania kpl. wyposażenia wewnetrznego fotele, boczki, wszystko w 100% sprawne w bdb stanie tylko przełożyć i jazda. Fotki mogę wysłąć na emaila. Pozdrawiam.
pochciu Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Witam panowie potrzbuje zdjec b6 b7 z bialymi fotelemi s line (skora+speed)takie zamierzam kupic i musze zobaczyc jak to wyglada:) opinie tez mile widziane czarne czy biale? też się zastanawiam nad takimi, znalazłem u siemiana zdjęcia wnętrza B7 z białymi, tu masz link http://a4-klub.pl/index.php?/topic/25004-b7-blb-siemianowe-audi-black-mat-project-nowy-silnik-;-p/
Ruudaa Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Witam. Kolego jeśli nie jest za późno to ja mam do sprzedania kpl. wyposażenia wewnetrznego fotele, boczki, wszystko w 100% sprawne w bdb stanie tylko przełożyć i jazda. Fotki mogę wysłąć na emaila. Pozdrawiam. Witam W jakiej cenie komplet foteli i boczków ?
Audi sline Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Witam panowie potrzbuje zdjec b6 b7 z bialymi fotelemi s line (skora+speed)takie zamierzam kupic i musze zobaczyc jak to wyglada:) opinie tez mile widziane czarne czy biale? też się zastanawiam nad takimi, znalazłem u siemiana zdjęcia wnętrza B7 z białymi, tu masz link http://a4-klub.pl/index.php?/topic/25004-b7-blb-siemianowe-audi-black-mat-project-nowy-silnik-;-p/ Tak, tylko siemian miał białe ale RECARO, te o które pytałeś to wersja s-line!
iro01 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Witam. Kolego jeśli nie jest za późno to ja mam do sprzedania kpl. wyposażenia wewnetrznego fotele, boczki, wszystko w 100% sprawne w bdb stanie tylko przełożyć i jazda. Fotki mogę wysłąć na emaila. Pozdrawiam. hej. jeżeli to możliwe i aktualnie masz jeszcze na sprzedaż poślij mi fotki na [email protected]. pozdro Irek
greg2505 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 http://olx.pl/oferta/fotele-sportowe-polskora-s-line-audi-a4-s4-b6-b7-01-08-sedan-avant-CID5-ID7puYX.html co prawda nie w aucie
serfin Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Eee to sa sporty z b6, a kolega prosil chyba o fotki foteli "sline" B7
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Eee to sa sporty z b6, a kolega prosil chyba o fotki foteli "sline" B7Przecież to sline z materiałem speed silver. .
serfin Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Cosik mi nie pasuje konstrukcja gornej czesci foteli przednich, tu jest zwezona jak w fotelach z B6 natomiast w sline z B7 tych np z napisem sline gorna czesc fotela jest szersza i barki łopatki maja o niebo lepiej podczas daaalekicj podrozy.
greg2505 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Daniel to co wkleiłem to też są fotele s-line ,jak będą miały inną górę to wiele wyglądu nie zmieni, mi osobiście bardziej podobają się właśnie tak zwane sporty
Rekomendowane odpowiedzi