Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 S4 B6 Black Beauty / 2.7 Biturbo Q 19 wheels custom exhaust FMIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piekna maszyna. Pogratulowac

Opublikowano

a gdzie fotosy ? chciałem obczaić ten Twój tylny zderzak :naughty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

1 i 2 strona ;)

Doszło gril s4, dekory piano black, czarny sufit ;)

Wkrótce zdjęcia ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jakie hample maiłeś wcześniej??? duza róznica po zmianie?

Opublikowano
  • Autor

wczesniej org były 288/255

Edytowane przez krisssx

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mega update w pierwszym poście :decayed:

Opublikowano

Jaki koszt takiego swapa ? Tak mniej więcej ;)

Opublikowano

jozek mega elastyczny . zalezy od auta bazy , zakresu pracy , z silnikiem od pewnie 8 w gore ( a gora to juz jest wysoko :D )

Opublikowano

Te 8 to już mówisz z kosztem silnika i wszystkich gratów?

Opublikowano

jak masz 3,0 pod maska i kupisz tanio silnik przy ktorym nic nie trzeba robic to mozliwe.

Opublikowano

Miałem dziś okazję pooglądać auto i nawet zaliczyć przejażdżkę :naughty: NOSB - mega profeska! Auto genialnie poskładane do kupy a motor wpasowany tam lepiej niż fabryka byłaby w stanie to zrobić :decayed: Jak na auto do jazdy codziennej i miejskiej to naprawdę osiągi robią wrażenie :kox:

Opublikowano

Krystianowi zalezalo na duzej ilosci detali i dopracowaniu calosci . Staralem sie wiec jak moglem biorac pod uwage duuuuzy naklad pracy na calosc ( swap , zmiana paliwowego na benzyne , dolozenie Q , wydech , fmic , drobnica , uszczelnienie , rozrzad duperele ) . Zostalo dotknac kilka rzeczy ale to juz Krystian na pewno doliże albo dolizal juz :) Osobisie mi najbardziej sie podoba wyglad pod maska ( glownie zasluga Krystiana : hydrografika ;) ) i dzwiek silnika. Wydech wyszedl w c*pe od strony dzwiekowej

Opublikowano

Kurcze i patrząc na Twoje auto zachodzi pytanie... ładować 2.7 do b6 czy sprzedać b6 i kupić b8 3.0tdi :kwasny:

Opublikowano

Krystianowi zalezalo na duzej ilosci detali i dopracowaniu calosci . Staralem sie wiec jak moglem biorac pod uwage duuuuzy naklad pracy na calosc ( swap , zmiana paliwowego na benzyne , dolozenie Q , wydech , fmic , drobnica , uszczelnienie , rozrzad duperele ) . Zostalo dotknac kilka rzeczy ale to juz Krystian na pewno doliże albo dolizal juz :) Osobisie mi najbardziej sie podoba wyglad pod maska ( glownie zasluga Krystiana : hydrografika ;) ) i dzwiek silnika. Wydech wyszedl w c*pe od strony dzwiekowej

Ja również byłem pod mega wrażeniem wyglądu pod maską od strony estetycznej ale i ogólnego ładu i porządku jaki tam panuje a w tym napewno sporo Twojej zasługi. Wydech dla mnie idealny - bo kiedy trzeba to jest cichy i nadaje się do jazdy na codzień ale kiedy chcesz to można z niego wyciągnąć mega brzmienie, które nie ogłusza ale jest przyjemne dla ucha.

Kurcze i patrząc na Twoje auto zachodzi pytanie... ładować 2.7 do b6 czy sprzedać b6 i kupić b8 3.0tdi :kwasny:

Lubię diesle i podoba mi się charakterystyka tych silników, wiem że potrafią być oszczędne ale po przejażdce z krystianem diesel dla mnie stracił sens :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Powiem krótko ;) ilość pracy jaką trzeba wykonać by wszystko było cacy przerosła nas dopiero gdy dzialalem razem z Nosbem to praca nie do opisania.. Ale miło słyszeć ze się wszystkim podoba i patrząc na to wszystko uśmiechać od ucha do ucha.. ;) aczkolwiek nie końce modzic ;) kombinuje dalej ;) nie długo się pochwale ;)

Opublikowano

Ale dalej coś pod maską? Czy może heble? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Heble w pierwszej kolejności coś porsche ;) pod maską pewnie też ale to czas i fundusz pokaże ;) teraz zająłem się pierdolami typu lustro z kompasem bluetooth do rnse itp ;)

Opublikowano

No to czekam no kolejny update zwłaszcza w temacie hamulców ;)

Opublikowano
  • Autor

Planuje ogarnąć coś takiego

20120409111100.jpg

upload image

Ale koszt pewnie bd bolał długo ;)

Opublikowano

Oj tak, ale warto :kox:

Edytowane przez Armi