RySio_LKR Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Piekna maszyna. Pogratulowac
badboy Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 a gdzie fotosy ? chciałem obczaić ten Twój tylny zderzak
krisssx Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 1 i 2 strona Doszło gril s4, dekory piano black, czarny sufit Wkrótce zdjęcia
cocoo24 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 jakie hample maiłeś wcześniej??? duza róznica po zmianie?
krisssx Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) wczesniej org były 288/255 Edytowane 15 Lutego 2015 przez krisssx
jozek726 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jaki koszt takiego swapa ? Tak mniej więcej
Nosb Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 jozek mega elastyczny . zalezy od auta bazy , zakresu pracy , z silnikiem od pewnie 8 w gore ( a gora to juz jest wysoko )
Animal Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Te 8 to już mówisz z kosztem silnika i wszystkich gratów?
Nosb Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 jak masz 3,0 pod maska i kupisz tanio silnik przy ktorym nic nie trzeba robic to mozliwe.
Animal Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Miałem dziś okazję pooglądać auto i nawet zaliczyć przejażdżkę NOSB - mega profeska! Auto genialnie poskładane do kupy a motor wpasowany tam lepiej niż fabryka byłaby w stanie to zrobić Jak na auto do jazdy codziennej i miejskiej to naprawdę osiągi robią wrażenie
Nosb Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Krystianowi zalezalo na duzej ilosci detali i dopracowaniu calosci . Staralem sie wiec jak moglem biorac pod uwage duuuuzy naklad pracy na calosc ( swap , zmiana paliwowego na benzyne , dolozenie Q , wydech , fmic , drobnica , uszczelnienie , rozrzad duperele ) . Zostalo dotknac kilka rzeczy ale to juz Krystian na pewno doliże albo dolizal juz Osobisie mi najbardziej sie podoba wyglad pod maska ( glownie zasluga Krystiana : hydrografika ) i dzwiek silnika. Wydech wyszedl w c*pe od strony dzwiekowej
Wandej Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Kurcze i patrząc na Twoje auto zachodzi pytanie... ładować 2.7 do b6 czy sprzedać b6 i kupić b8 3.0tdi
Animal Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Krystianowi zalezalo na duzej ilosci detali i dopracowaniu calosci . Staralem sie wiec jak moglem biorac pod uwage duuuuzy naklad pracy na calosc ( swap , zmiana paliwowego na benzyne , dolozenie Q , wydech , fmic , drobnica , uszczelnienie , rozrzad duperele ) . Zostalo dotknac kilka rzeczy ale to juz Krystian na pewno doliże albo dolizal juz Osobisie mi najbardziej sie podoba wyglad pod maska ( glownie zasluga Krystiana : hydrografika ) i dzwiek silnika. Wydech wyszedl w c*pe od strony dzwiekowej Ja również byłem pod mega wrażeniem wyglądu pod maską od strony estetycznej ale i ogólnego ładu i porządku jaki tam panuje a w tym napewno sporo Twojej zasługi. Wydech dla mnie idealny - bo kiedy trzeba to jest cichy i nadaje się do jazdy na codzień ale kiedy chcesz to można z niego wyciągnąć mega brzmienie, które nie ogłusza ale jest przyjemne dla ucha. Kurcze i patrząc na Twoje auto zachodzi pytanie... ładować 2.7 do b6 czy sprzedać b6 i kupić b8 3.0tdi Lubię diesle i podoba mi się charakterystyka tych silników, wiem że potrafią być oszczędne ale po przejażdce z krystianem diesel dla mnie stracił sens
krisssx Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Powiem krótko ilość pracy jaką trzeba wykonać by wszystko było cacy przerosła nas dopiero gdy dzialalem razem z Nosbem to praca nie do opisania.. Ale miło słyszeć ze się wszystkim podoba i patrząc na to wszystko uśmiechać od ucha do ucha.. aczkolwiek nie końce modzic kombinuje dalej nie długo się pochwale
Animal Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ale dalej coś pod maską? Czy może heble?
krisssx Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Heble w pierwszej kolejności coś porsche pod maską pewnie też ale to czas i fundusz pokaże teraz zająłem się pierdolami typu lustro z kompasem bluetooth do rnse itp
Animal Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No to czekam no kolejny update zwłaszcza w temacie hamulców
krisssx Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Planuje ogarnąć coś takiego upload image Ale koszt pewnie bd bolał długo
Armi Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Oj tak, ale warto Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Armi
Rekomendowane odpowiedzi