Opublikowano 22 Listopada 201411 l Autor 1 i 2 strona Doszło gril s4, dekory piano black, czarny sufit Wkrótce zdjęcia
Opublikowano 28 Stycznia 201511 l Autor wczesniej org były 288/255 Edytowane 15 Lutego 201511 l przez krisssx
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l jozek mega elastyczny . zalezy od auta bazy , zakresu pracy , z silnikiem od pewnie 8 w gore ( a gora to juz jest wysoko )
Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l jak masz 3,0 pod maska i kupisz tanio silnik przy ktorym nic nie trzeba robic to mozliwe.
Opublikowano 21 Kwietnia 201511 l Miałem dziś okazję pooglądać auto i nawet zaliczyć przejażdżkę NOSB - mega profeska! Auto genialnie poskładane do kupy a motor wpasowany tam lepiej niż fabryka byłaby w stanie to zrobić Jak na auto do jazdy codziennej i miejskiej to naprawdę osiągi robią wrażenie
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Krystianowi zalezalo na duzej ilosci detali i dopracowaniu calosci . Staralem sie wiec jak moglem biorac pod uwage duuuuzy naklad pracy na calosc ( swap , zmiana paliwowego na benzyne , dolozenie Q , wydech , fmic , drobnica , uszczelnienie , rozrzad duperele ) . Zostalo dotknac kilka rzeczy ale to juz Krystian na pewno doliże albo dolizal juz Osobisie mi najbardziej sie podoba wyglad pod maska ( glownie zasluga Krystiana : hydrografika ) i dzwiek silnika. Wydech wyszedl w c*pe od strony dzwiekowej
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Kurcze i patrząc na Twoje auto zachodzi pytanie... ładować 2.7 do b6 czy sprzedać b6 i kupić b8 3.0tdi
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Krystianowi zalezalo na duzej ilosci detali i dopracowaniu calosci . Staralem sie wiec jak moglem biorac pod uwage duuuuzy naklad pracy na calosc ( swap , zmiana paliwowego na benzyne , dolozenie Q , wydech , fmic , drobnica , uszczelnienie , rozrzad duperele ) . Zostalo dotknac kilka rzeczy ale to juz Krystian na pewno doliże albo dolizal juz Osobisie mi najbardziej sie podoba wyglad pod maska ( glownie zasluga Krystiana : hydrografika ) i dzwiek silnika. Wydech wyszedl w c*pe od strony dzwiekowej Ja również byłem pod mega wrażeniem wyglądu pod maską od strony estetycznej ale i ogólnego ładu i porządku jaki tam panuje a w tym napewno sporo Twojej zasługi. Wydech dla mnie idealny - bo kiedy trzeba to jest cichy i nadaje się do jazdy na codzień ale kiedy chcesz to można z niego wyciągnąć mega brzmienie, które nie ogłusza ale jest przyjemne dla ucha. Kurcze i patrząc na Twoje auto zachodzi pytanie... ładować 2.7 do b6 czy sprzedać b6 i kupić b8 3.0tdi Lubię diesle i podoba mi się charakterystyka tych silników, wiem że potrafią być oszczędne ale po przejażdce z krystianem diesel dla mnie stracił sens
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Autor Powiem krótko ilość pracy jaką trzeba wykonać by wszystko było cacy przerosła nas dopiero gdy dzialalem razem z Nosbem to praca nie do opisania.. Ale miło słyszeć ze się wszystkim podoba i patrząc na to wszystko uśmiechać od ucha do ucha.. aczkolwiek nie końce modzic kombinuje dalej nie długo się pochwale
Opublikowano 24 Kwietnia 201511 l Autor Heble w pierwszej kolejności coś porsche pod maską pewnie też ale to czas i fundusz pokaże teraz zająłem się pierdolami typu lustro z kompasem bluetooth do rnse itp
Opublikowano 24 Kwietnia 201511 l Autor Planuje ogarnąć coś takiego upload image Ale koszt pewnie bd bolał długo