Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kostki tak jak wyżej, do recaro musisz zmienić tylko bezpieczniki na większe. Jak dobrze kojarzę chodzi o te na kablu grubym czerwonym, po lewej i prawej stronie pod plastikami, tu gdzie są wszystkie kostki.

Co do foteli, gratulacje, ze w końcu się udało.
Tylko na pewno są z RS4 B7 ? Z tego co kojarzę powinny mieć wybite RS4, a nie recaro i te tylne zagłówki u mnie są mniejsze. Niech Ci tato podrzuci fotę pleców przednich foteli ;)

Opublikowano

Szkoda ze z B6, ale wiadomo jak trudno ustrzelić taki zestaw z B7 ;) chyba że w sedanie B7 tez takie wysokie zagłówki?

Zazdroszczę :kox:

Według mnie z B6 lepiej te tylne zagłówki wyglądają. Bardziej wypasione niż te z B7 :wink:

Kostki tak jak wyżej, do recaro musisz zmienić tylko bezpieczniki na większe. Jak dobrze kojarzę chodzi o te na kablu grubym czerwonym, po lewej i prawej stronie pod plastikami, tu gdzie są wszystkie kostki.

Co do foteli, gratulacje, ze w końcu się udało.

Tylko na pewno są z RS4 B7 ? Z tego co kojarzę powinny mieć wybite RS4, a nie recaro i te tylne zagłówki u mnie są mniejsze. Niech Ci tato podrzuci fotę pleców przednich foteli ;)

Skoro miał naleśniki w prądzie to bezpiecznika nie musi ruszać.

Poza tym to jest usa, tam mogła być inna konfiguracja wyposażenia.

Opublikowano
  • Autor

Niech Ci tato podrzuci fotę pleców przednich foteli

Proszę bardzo:-)

20160520_141908.jpg

20160520_141924.jpg

Opublikowano

Plecy takie jak w B6.

Opublikowano
  • Autor

Wyślij mi swoje prosze ,zobacze sobie i porównam

Bo u ciebie w temacie wszystko wygasło:-(

Opublikowano

Coś te wszystkie strony szybko kasują fotki :/

U mnie wyglądają tak fotele (foto z sieci):

cdce8d1a82ff.jpg

be414a7ca659.jpg

Ale jak masz stan taki jak widać, to tylko zakładać i cieszyć się z jazdy w nich :kox:

Edytowane przez MAT1000

Opublikowano
  • Autor

Rzeczywiście różnice są minimalne ,ale są:-)

Opublikowano

Nie ważne z czy z B6 czy z B7, ważne ze dobry stan i właściciel zadowolony :wink:

Wysłane z iPhone

Opublikowano

Co z tego , że z B6 i tak w recaro się swietnie siedzi. A skóra , stan igiełka ;-))

Opublikowano
  • Autor

Macie racje :-) choć ufanie ludzią nie zawsze popłaca :-( ale rzeczywiście stan pachnie nowością:-) chociaż w b6 były chyba inne kostki pod fotelem i nie wiem czy nie bede musiał ich zmienić?

Opublikowano

Kostki są te same, gratki stołków :good: też chyba poszukam do swojej Niuni :)

Edytowane przez biggman

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :-) szukam jeszcze gratów do podłączenia tylnych szyb elektrycznych, jak ktoś ma ,to prosze pw

Opublikowano

Moze być masa inaczej rozwiązana w kostce od poduchy

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Będzie pasować

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Będzie pasować

To powinno być p&p:-) relacje zdam jak już będą na aucie:-)

Panowie krótkie pytanko, posiadam tylną kanapę i tylko jeden boczek do kanapy , jest on bez airbaga , drugiego nie posiadam , czy mogę dokupić np z foteli s line?

Opublikowano

Tylko musisz porównać strukturę skóry, bo są różne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki,cholernie ciężko to dostac już przewertowałem całe allegro i nic:-(

Panowie małe pytanko odnośnie zmiany kanapy z mojego sedana ,w przyszlym tygodniu zabieram sie do zmiany na Recaro:-) (moja kanapa jest nie rozkladana) jak ja wyciagnać? Czytalem troche o tym i widze że jest z tym troche problemów:-( macie może jakiś sposób by sobie latwo poradzic ze zmiana tylnej kanapy nie rozkladanej na rozkladana?

Opublikowano

Rzezba żeby przerobić to jedno - był gdzieś temat na forum. Drugie to wyjecie w ogóle tylnego oparcia. Siedzisko wychodzi latwo - dwa wciski. Oparcie natomiast trzyma sie na prowadnicach od zagłówkow (w glownej mierze). Wyjecie ich w B7 to koszmar - przynajmniej dla mnie jest ciezko. Teoretycznie wsadzasz zagiety pret/sruboktet, podwazasz i wychodzi ale ja przy wyciąganiu ich polamalem chyba wszystkie :) pozniej musialem kupić komplet sprawnych przy ponownym montazu ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

A potrzebuje czegoś jeszcze żeby bezproblemowo zalożyć kanape składaną w miejsce gdzie była nie rozkładana?

Opublikowano

Jakieś mocowania będą potrzebne. Musisz kupić gdzieś. Na forum ktoś miał komplet jakiś czas temu

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk