Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na tylniej szybie u jednego z forumowiczy widzialem i wygląda :thumbup1:. Sam bym tak założył ew na bocznej. Jaki koszt podstopnicy z rs4 + nakładki? Może być na Pw..

Edytowane przez arek_cccp
Opublikowano (edytowane)

no właśnie zastanawiam się też nad tyłem :) , dokładnie na tylnej szybie, :) ma ktoś z was zdjęcie jak to wygląda ? :)

koszt podstopnicy +pedały z przesyłką 514zł :naughty: tanio jak barszcz :grin:ale warto naprawdę :banan:

Edytowane przez instruktor83
Opublikowano (edytowane)

Nakładki świetnie dopełniają środek :good:

[...]

A tak przy okazji ,gdzie panowie dobrze umiejscowić tą ważną naklejkę :naughty:

20150708_144242.jpg

Tam gdzie wszyscy - na tylnej szybie lewa strona - zerknij tutaj :wink4:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/211769-b7-crew/?p=4552346

Edytowane przez akjam
Opublikowano

Panowie mam pytanko odnośnie założenia lodówki do schowka , a dokładnie tylko jego wnętrza, da się wykonać taki zabieg ? czy tylko cały schowek trzeba założyć z lodówką ?mam okazje kupić samą lodówkę i stąd te pytanie :hi:

Opublikowano

Na forum ktoś dokładał samą lodówkę na 100% ale nie powiem kto bo nie wiem :decayed: poszukaj może znajdziesz :wink:

Opublikowano

właśnie szukam tego tematu :) ,ale niczego takiego nie widzę

Opublikowano (edytowane)

Panowie mam pytanko odnośnie założenia lodówki do schowka , a dokładnie tylko jego wnętrza, da się wykonać taki zabieg ? czy tylko cały schowek trzeba założyć z lodówką ?mam okazje kupić samą lodówkę i stąd te pytanie :hi:

Ja do schowka montowałem sam wkład lodówki. Wszystko pasuje jak należy, trzeba tylko lampkę przenieść z góry na boczną ściankę żeby było tak jak ori.

Edytowane przez turzol
Opublikowano

piękne wozidło ;)

Opublikowano

Nie przepadam za sedanami ale ten jest śliczny szerokości ...

Opublikowano

Ja do schowka montowałem sam wkład lodówki. Wszystko pasuje jak należy, trzeba tylko lampkę przenieść z góry na boczną ściankę żeby było tak jak ori.

dużo z tym roboty miałeś?

piękne wozidło ;)

Nie przepadam za sedanami ale ten jest śliczny szerokości ...

dzięki serdeczne panowie :hi:

Opublikowano

dużo z tym roboty miałeś?

Wnętrze schowka bez lodówki jest takie samo jak bez tego gadżetu. Z tyłu schowka jest zaznaczone okrągłe miejsce na rurkę lodówki. Po prostu wypychasz ten plastik i masz piękną dziure :) Sam wkład lodówki trzeba umiejscowić w środku - u mnie to chwila roboty, ale miałem nieco łatwiej bo wcześniej taki wkład demontowałem ze schowka i wiedziałem po prostu jak jest umiejscowiony. Przeniesienie lampki to dremelek, pilnik i 10minut pracy,

Opublikowano (edytowane)

Dzieki wielkie :)

Dziś wpadła kolejna zabawka z listy :banan: lodóweczka :)

20150716_092105.jpg

Przekładka do swojego schowka i będę się cieszył lodóweczką :D

Oraz wpadł mały gadżecik :D zawsze chciałem mieć miniaturową Audi A 4 w kolorze czarnym sedanie modelu b7 , i udało się wreszcie ustrzelić :) szukałem wprawdzie RS 4 ale jest zbyt ciężki do znalezienia w czarnym kolorze

20150715_200318.jpg

20150715_200325.jpg

20150715_220345.jpg

20150715_220423.jpg

Opublikowano

zacna fura..co bedziesz w nim modził :decayed: ?

Opublikowano (edytowane)

Małe sprzątnie dzisiejsze :)

20150717_090624.jpg

20150717_090638.jpg

Suszenie przy pomocy ręcznika wet wet look :) polecam

i jeszcze wosk

6292f36dac246d40af710543e614024b.jpg

I jest mały efekt :D

20150717_161758.jpg

20150717_161812.jpg

20150717_152448.jpg

zacna fura..co bedziesz w nim modził :decayed: ?

masz na myśli tą miniaturkę :D

Opublikowano

Ładny sedanik ;)

Środek sporo zyskał po kilku detalach :naughty:

Opublikowano

Gratuluję furki sąsiedzie :)

Opublikowano

Dzięki panowie, Ciągle poszukuje Recaro wtedy wnętrze będzie wyglądać

Opublikowano

Łatwo nie będzie większość od B6 :whistling:

W DE. nie będzie łatwiej ?

Opublikowano (edytowane)

Dzięki panowie, Ciągle poszukuje Recaro wtedy wnętrze będzie wyglądać

Jest parę kompletów na popularnych serwisach aukcyjnych ale wszystko w pełnej skórze więc jeśli takie Ci odpowiadają to umawiać się i oglądać. ; )

Edytowane przez afroo.
Opublikowano (edytowane)

Z alcantarą też wisi aukcja ;)

Oczywiście na Ebayu :decayed:

Edytowane przez shakal