arek_cccp Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Na tylniej szybie u jednego z forumowiczy widzialem i wygląda . Sam bym tak założył ew na bocznej. Jaki koszt podstopnicy z rs4 + nakładki? Może być na Pw.. Edytowane 8 Lipca 2015 przez arek_cccp
instruktor83 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) no właśnie zastanawiam się też nad tyłem , dokładnie na tylnej szybie, ma ktoś z was zdjęcie jak to wygląda ? koszt podstopnicy +pedały z przesyłką 514zł tanio jak barszcz :grin:ale warto naprawdę Edytowane 9 Lipca 2015 przez instruktor83
akjam Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Nakładki świetnie dopełniają środek [...] A tak przy okazji ,gdzie panowie dobrze umiejscowić tą ważną naklejkę Tam gdzie wszyscy - na tylnej szybie lewa strona - zerknij tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/211769-b7-crew/?p=4552346 Edytowane 9 Lipca 2015 przez akjam
instruktor83 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Panowie mam pytanko odnośnie założenia lodówki do schowka , a dokładnie tylko jego wnętrza, da się wykonać taki zabieg ? czy tylko cały schowek trzeba założyć z lodówką ?mam okazje kupić samą lodówkę i stąd te pytanie
shakal Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Na forum ktoś dokładał samą lodówkę na 100% ale nie powiem kto bo nie wiem poszukaj może znajdziesz
instruktor83 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 właśnie szukam tego tematu ,ale niczego takiego nie widzę
turzol Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Panowie mam pytanko odnośnie założenia lodówki do schowka , a dokładnie tylko jego wnętrza, da się wykonać taki zabieg ? czy tylko cały schowek trzeba założyć z lodówką ?mam okazje kupić samą lodówkę i stąd te pytanie Ja do schowka montowałem sam wkład lodówki. Wszystko pasuje jak należy, trzeba tylko lampkę przenieść z góry na boczną ściankę żeby było tak jak ori. Edytowane 12 Lipca 2015 przez turzol
gamer998 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Nie przepadam za sedanami ale ten jest śliczny szerokości ...
instruktor83 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Panowie mam pytanko odnośnie założenia lodówki do schowka , a dokładnie tylko jego wnętrza, da się wykonać taki zabieg ? czy tylko cały schowek trzeba założyć z lodówką ?mam okazje kupić samą lodówkę i stąd te pytanie Ja do schowka montowałem sam wkład lodówki. Wszystko pasuje jak należy, trzeba tylko lampkę przenieść z góry na boczną ściankę żeby było tak jak ori. dużo z tym roboty miałeś? piękne wozidło Nie przepadam za sedanami ale ten jest śliczny szerokości ... dzięki serdeczne panowie
turzol Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Panowie mam pytanko odnośnie założenia lodówki do schowka , a dokładnie tylko jego wnętrza, da się wykonać taki zabieg ? czy tylko cały schowek trzeba założyć z lodówką ?mam okazje kupić samą lodówkę i stąd te pytanie Ja do schowka montowałem sam wkład lodówki. Wszystko pasuje jak należy, trzeba tylko lampkę przenieść z góry na boczną ściankę żeby było tak jak ori. dużo z tym roboty miałeś? Wnętrze schowka bez lodówki jest takie samo jak bez tego gadżetu. Z tyłu schowka jest zaznaczone okrągłe miejsce na rurkę lodówki. Po prostu wypychasz ten plastik i masz piękną dziure Sam wkład lodówki trzeba umiejscowić w środku - u mnie to chwila roboty, ale miałem nieco łatwiej bo wcześniej taki wkład demontowałem ze schowka i wiedziałem po prostu jak jest umiejscowiony. Przeniesienie lampki to dremelek, pilnik i 10minut pracy,
instruktor83 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Dzieki wielkie Dziś wpadła kolejna zabawka z listy lodóweczka Przekładka do swojego schowka i będę się cieszył lodóweczką Oraz wpadł mały gadżecik zawsze chciałem mieć miniaturową Audi A 4 w kolorze czarnym sedanie modelu b7 , i udało się wreszcie ustrzelić szukałem wprawdzie RS 4 ale jest zbyt ciężki do znalezienia w czarnym kolorze Edytowane 16 Lipca 2015 przez instruktor83
instruktor83 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Małe sprzątnie dzisiejsze Suszenie przy pomocy ręcznika wet wet look polecam i jeszcze wosk I jest mały efekt zacna fura..co bedziesz w nim modził ? masz na myśli tą miniaturkę Edytowane 17 Lipca 2015 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Ładny sedanik Środek sporo zyskał po kilku detalach
instruktor83 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzięki panowie, Ciągle poszukuje Recaro wtedy wnętrze będzie wyglądać
Norbas Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Łatwo nie będzie większość od B6 W DE. nie będzie łatwiej ?
afroo. Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki panowie, Ciągle poszukuje Recaro wtedy wnętrze będzie wyglądać Jest parę kompletów na popularnych serwisach aukcyjnych ale wszystko w pełnej skórze więc jeśli takie Ci odpowiadają to umawiać się i oglądać. ; ) Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez afroo.
shakal Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Z alcantarą też wisi aukcja Oczywiście na Ebayu Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez shakal
Rekomendowane odpowiedzi