DamianIno Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 http://nazywo.interia.pl/relacja/polska-rosja-na-ms-siatkarzy,4121
jacek70 Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Jesteśmy w półfinale a ruscy się nie liczą. Nasi już w tym meczu swoje zrobili.
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 tu macie również transmisje video: www.sportcategory.com/c-11.html przed meczem pojawiają się linki do meczu. Niestety jakość nie jest powalająca, ale można coś zobaczyć. Czasami się krzaczy, ale w takich wypadkach należy zamknąć okno z transmisją lub przeładować. Zawsze jest parę linków do meczu więc można coś znaleźć. w sobotę Niemcy godz. 20.25
Kamyk Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 bez sensu takie zabawy wejdz na weeb.tv za pare zlotych wykup pakiet podlacz laptopa do TV i sie ciesz obrazem - jakosc bardzo dobra
DamianIno Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 a ja się pochwalę bo mam cyfrowy polsat i oglądam za free chyba że żona ogląda akurat m jak....coś tam to lipa wtedy
Tomeks Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Nie ma sie czym chwalić pantoflu...
Hugo Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 a ja się pochwalę bo mam cyfrowy polsat i oglądam za free chyba że żona ogląda akurat m jak....coś tam to lipa wtedy Po tym co odwalił polszmat to posiadanie tej platformy to raczej powód do wstydu
elmer80 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 a ja się pochwalę bo mam cyfrowy polsat i oglądam za free chyba że żona ogląda akurat m jak....coś tam to lipa wtedy Mistrzostwa Świata... Polska w czubie a temu żonka zabiera pilota... [emoji2] [emoji2] [emoji2] wysłane z Commodore 64
Rekomendowane odpowiedzi