Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tam chłopaki słychać :decayed:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nic-pogoda u nas, że mam ochotę spać...:grin:

Opublikowano

Niezła mamy jesień latem:decayed:

Opublikowano

mnie już ta pogoda normalnie zabija dobrze że od 1 sierpnia bede już w Polandzie na cały miesiąc, tam nawet jak pada to jest co robić :banan:

Opublikowano

Zgadza sie jak popada to sa powodzie takze napewno bedzie co robic :D

Opublikowano

ja jestem z pomorza więc nie wiem co to powódź , no chyba że alkoholowa :kox:

Opublikowano

Yo uzywa ktos z was samochodowego Trackera GPS badz mial ktos z czyms takim do czynienia ?

Opublikowano
  • Autor

miałem coś takiego w telefonie i u znajomego w firmie mieli tez pomontowane takie sprzęty w vanach, a czego szukasz dokładnie?

Opublikowano

no nie wiem cos mysle ze moze by zalozyc w aucie.

Tylko ktore itd. ?

Chodzi mi bardziej chyba azebym tylko ja mial monitoring na to a nie zakladac to przez jakies firmy i pozniej placic miesiecznie bo wiem ze tez sa takie opcje.

Opublikowano
  • Autor

ale do czego to ma służyć-będzie łatwiej o konkretną odpowiedz :whistling: co chcesz w aucie monitorować? chodzi Ci o to,żeby wiedzieć, gdzie auto się znajduje w danej chwili?

Opublikowano

chlopaki ja mam pytanie z innej beczki, ma ktos moze nowe testy na cscs ??:decayed: bo wiem ze sie zmienily w tym roku a nie moge znalesc na necie:facepalm: chodzi mi o pytania i odpowiedzi itp ta ksiazeczka:decayed:

Opublikowano

Do czego bym potrzebowal trackera ?! a no do bezpieczenstwa w razie jak by ktos chcial sobie "pozyczyc" auto :)

Opublikowano
  • Autor

do tego celu-wcale nie potrzebujesz trackera, tylko najtańszego telefonu komórkowego, ukrytego gdzieś w aucie, najlepiej pod podłogą :wink: tanie-skuteczne w razie potrzeby łatwe do zlokalizowania przez policję-trackery są łatwo wykrywalne przez potencjalnego złodzieja, bardzo aktywnie uganiającym się za taką klasą auta-byle kto, wracając w nocy z imprezy-nie odjedzie A4...do tego potrzeba specjalnie przygotowanego sprzętu, służącego tylko do kradzieży tego typu aut, więc jeśli ktoś zamierza zabrać Twoje auto-ma dobry sprzęt, żeby najpierw uwalić elektronikę zabezpieczającą auto, a potem tym odjechać, albo to odholować, potem gdzieś ukryć-więc cała ta operacja wymaga kosztów, w tym zagłuszacze sygnału GPS taki, jak np ten Mobilny zagłuszacz sygnału GPS cena 199.00 PLN

a tu trochę info o tych "zabawkach"

ť Zagłuszanie GPS-a -- Niebezpiecznik.pl --

telefonu nikt się nie spodziewa...:wink:

Opublikowano

mam pytanie, kiedys pracowalem w anglii i patrze ze mija okres 3 letni waznosci mojego konta angielskiego, a na nim jest jeszcze 20 funtow

czy ktos by mi mogl pomoc jakos to przelac do mnie do PL? funt jest po 5,3 wiec razem to 106zł, to z tego chcialbym tą stówke a końcowke temu komus kto mi pomoze na przyslowiowe piwo ;d

najlepiej jakby ktos mial konto i w PL i UK, przelalbym mu na konto UK funty a on mi ze swojego konta PL zlotowki

Opublikowano
  • Autor

jak masz konto i pieniądze na nim-to sobie wybierz z bankomatu i po problemie:whistling:

Opublikowano

Niby jak? W polsce z ang karty?

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

Opublikowano
  • Autor

wkładasz kartę do bankomatu, potem pin i wyjmujesz pieniądze...

Opublikowano
Niby jak? W polsce z ang karty?

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

No kurcze tylko mi nie mów że nigdy nie wypłacałeś kasy w Polsce z bankomatu :doh:

Opublikowano

nie wyplacalem bo przez caly pobyt polroczny nie wracalem do PLa :) ale prosba moja jest wciaz aktualna, bowiem moja karta stracila waznosc

Opublikowano
  • Autor

a nie wysłali Ci drugiej? w jakim banku masz konto?