Buszek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Co tam chłopaki słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 nic-pogoda u nas, że mam ochotę spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Niezła mamy jesień latem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 mnie już ta pogoda normalnie zabija dobrze że od 1 sierpnia bede już w Polandzie na cały miesiąc, tam nawet jak pada to jest co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgadza sie jak popada to sa powodzie takze napewno bedzie co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ja jestem z pomorza więc nie wiem co to powódź , no chyba że alkoholowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Yo uzywa ktos z was samochodowego Trackera GPS badz mial ktos z czyms takim do czynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 miałem coś takiego w telefonie i u znajomego w firmie mieli tez pomontowane takie sprzęty w vanach, a czego szukasz dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 no nie wiem cos mysle ze moze by zalozyc w aucie. Tylko ktore itd. ? Chodzi mi bardziej chyba azebym tylko ja mial monitoring na to a nie zakladac to przez jakies firmy i pozniej placic miesiecznie bo wiem ze tez sa takie opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 ale do czego to ma służyć-będzie łatwiej o konkretną odpowiedz co chcesz w aucie monitorować? chodzi Ci o to,żeby wiedzieć, gdzie auto się znajduje w danej chwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 chlopaki ja mam pytanie z innej beczki, ma ktos moze nowe testy na cscs ?? bo wiem ze sie zmienily w tym roku a nie moge znalesc na necie:facepalm: chodzi mi o pytania i odpowiedzi itp ta ksiazeczka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Do czego bym potrzebowal trackera ?! a no do bezpieczenstwa w razie jak by ktos chcial sobie "pozyczyc" auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 do tego celu-wcale nie potrzebujesz trackera, tylko najtańszego telefonu komórkowego, ukrytego gdzieś w aucie, najlepiej pod podłogą tanie-skuteczne w razie potrzeby łatwe do zlokalizowania przez policję-trackery są łatwo wykrywalne przez potencjalnego złodzieja, bardzo aktywnie uganiającym się za taką klasą auta-byle kto, wracając w nocy z imprezy-nie odjedzie A4...do tego potrzeba specjalnie przygotowanego sprzętu, służącego tylko do kradzieży tego typu aut, więc jeśli ktoś zamierza zabrać Twoje auto-ma dobry sprzęt, żeby najpierw uwalić elektronikę zabezpieczającą auto, a potem tym odjechać, albo to odholować, potem gdzieś ukryć-więc cała ta operacja wymaga kosztów, w tym zagłuszacze sygnału GPS taki, jak np ten Mobilny zagłuszacz sygnału GPS cena 199.00 PLN a tu trochę info o tych "zabawkach" ť Zagłuszanie GPS-a -- Niebezpiecznik.pl -- telefonu nikt się nie spodziewa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 mam pytanie, kiedys pracowalem w anglii i patrze ze mija okres 3 letni waznosci mojego konta angielskiego, a na nim jest jeszcze 20 funtow czy ktos by mi mogl pomoc jakos to przelac do mnie do PL? funt jest po 5,3 wiec razem to 106zł, to z tego chcialbym tą stówke a końcowke temu komus kto mi pomoze na przyslowiowe piwo ;d najlepiej jakby ktos mial konto i w PL i UK, przelalbym mu na konto UK funty a on mi ze swojego konta PL zlotowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 jak masz konto i pieniądze na nim-to sobie wybierz z bankomatu i po problemie:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Niby jak? W polsce z ang karty? Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 wkładasz kartę do bankomatu, potem pin i wyjmujesz pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Niby jak? W polsce z ang karty?Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m No kurcze tylko mi nie mów że nigdy nie wypłacałeś kasy w Polsce z bankomatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 nie wyplacalem bo przez caly pobyt polroczny nie wracalem do PLa ale prosba moja jest wciaz aktualna, bowiem moja karta stracila waznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 a nie wysłali Ci drugiej? w jakim banku masz konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi