Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leeds jest właśnie pośrodku(Anglii) .Ostatnim razem Szkopek doginał z Londynu. Domienick też miał kawałek.Masz racje jechać tyle żeby 2 godz. pogadać to lipa ,ale nie dla wszystkich.Ja jestem zadowolony z ostatniego spota.Poznałem fajnych ludzi.Zawsze możesz przenocować i wracać na drugi dzień.Ale to wymaga poświęceń.Nie każdy może sobie na to pozwolić i jest to zrozumiałe.Może uda się następnym razem. :a4fan:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no ja mialem lekko ponad dwie stowki w jedna strone-ale nie o to chodzi-blondi-nikt nie ma ci za zle,ze nie chcecie taki kawal jechac,jesli chcecie-zrobcie spota w waszej okolicy-moze ktos dolaczy do waszego spota i bedzie wiecej ludzikow sie spotykac :wink4: zrobicie fotki,wkleisz do watka ,my wkleimy nasze i bedziemy dalej kombinowac nad nastepnym,a kto wie ,co bedzie po wakacjach-moze sie zbierzemy na fajna imprezke razem :wink4:

a pogadac zawsze mozna tutaj :good:

Opublikowano

Domjenick,Albinek,Lysaglaca i pozostali ktorzy przyjada mam nadzieje ze sie napijemy tym razem :gwizdanie:

Opublikowano

Koniecznie jakieś piwko trzeba golnąć :oklaski:.Tylko tym razem musicie już zostać.Zrobimy piwko ,grilla i jeszcze coś :naughty:

Opublikowano
  • Autor

i jeszcze coś :naughty:

ciekawe co? :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

widze, ze impra zapowiada sie ciekawie:)

Opublikowano

ale to dopiero w lipcu a co na ten weekend :mysli:????/

Opublikowano
  • Autor

frog77 a gdzie jest maidstone?

Opublikowano

no ja na bank na noc zostane bo mam zamiar z wami popic..... :kox:

Opublikowano

No to super!!!

Opublikowano

frog77 a gdzie jest maidstone?

to na wschod od Londynu :)

jak kolega dojedzie do Leeds to bedzie nowy rekord w dlugosci trasy (zaraz po SZKOPKU) :)

Opublikowano

szkopek koniecznie cos wypijemy niema bata bo ostatnim razem zdazylismy tylko pogadac. A wracajac do temayu poprzedniego spota to ja osobiscie jestem zadowolony gdyz poznalem ilku wspanialych ludzi z ktorymi mam do tej pory kontakt m.in. "Albinek" i dzieki ktorym nadal poruszam sie po szosac uk mojaj niunia. Dzieki Albinek za wielka pomoc. Oby wie el bylo takich ludzi :) pozdro dla wszystkich :)[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:54_________________________________________________Domjenick podaj mi twojego maila na pw wysle Ci fotki ze spota w Leeds. Pozdro dla Ciebie :)

Opublikowano
  • Autor

wklej na Forum-poogladamy wszyscy :wink4:

Opublikowano

Po to jest to forum żeby sobie pomagać nawzajem.Jeden umie to drugi tamto i jakoś sobie radzimy. :good:

Opublikowano
  • Autor

Albinek-kupiles vaga?

Opublikowano

Tak ,nareszcie moge coś więcej.Jest to bezwzględnie potrzebne jak chce się samemu coś zrobić :thumbup: :thumbup:

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano

ja tez w koncu musze kupic jakiegos starego laptopa i waga sciagnac..... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

przecierz wyslalem Ci instalki na mail;a- ale jak bedziesz potrzebowac-to wiesz,ze ja mam :wink4:

Opublikowano

no wlasnie mialem wirusa i i musialem kompa sformatowac...... ;( ,ale jak juz bede mial jakiegos laptopa to sie do Ciebie odezwe :good:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 00:19_________________________________________________witam koledzy,czas leci i do lipca tuz tuz mam nadzieje ze sie nikt nie rozmyslil.......... :gwizdanie: