Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tłumaczyłem jej ze najwyzej gdzies wysiadzie my zawrucimy i przejedziemy pokoleji a ona bedzie krecic cos pomyslimy

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

takie to sie nakręci jak juz bedziemy jechac z Tesco ... :) będzie Gitara :D im więcej tym lepiej ...

Opublikowano
  • Autor

takie to sie nakręci jak juz bedziemy jechac z Tesco ... :) będzie Gitara :D im więcej tym lepiej ...

pewnie i tak,ale filmik ze zlotu ma byc dla nas i potomnych-jako pamiatka ze wspolnego wyjazdu i spotkania-a nie pokazania ile aut bylo na zlocie...konentrujmy sie na jakosci,a nie ilosci :wink4: lepiej jest miec mala,ale prezna grupe,ktora regularnie bedzie sie spotykac,niz kilkanascie aut spotykajacych sie co tydzien w knajpie,a celem spotkania jest pokazanie ilosci aut na parkingu...auto,to tylko auto-wazniejsi sa ludzie,ktorzy chca sie spotykac,laczyc spotkania itp... na pierwszym spocie w Leeds bylo nas tylko 4...ale tak sie zaczelo,potem nastepny-teraz jest jeszcze lepiej,a co bedzie? czas pokaze... :wink4:
Opublikowano

Ale chyba nie powiesz mi że będzie lepiej filmik wyglądął "Dla potomnych" jeśli przez Kadr Przefrunie 5 aut, a nie na przyklad 12 czy 15?? Jakośc Idzie w parze z ilością bardzo często a to napewno dorzuci wyrazu materialowi :) Będzie Dobrze, nie ma co sie stesować :) hehe ... HUAN wspomniał, że może uda mu się wytargać profesjonalna kamerke z pracy to i filmik będzie Wypasik ...

Opublikowano

Domjenick ja napewno tak jak na poprzednim zlocie bede mial aparacik tylko tym razem wezme statyw zeby wszyscy byli na zdjeciu a oprocz tego moze tez wezme kamerke jak mi sie uda juz ja kupic.

Opublikowano

chłopaki, z hotelem rozumiem ze to we własnym zakresie bo sie lekko pogubilem?! I dajcie znać jak z gokartami bo doczekać się nie mogę. Pzdr

Opublikowano

ja hotel juz zarezerwowalem :)

Opublikowano

chłopaki, z hotelem rozumiem ze to we własnym zakresie bo sie lekko pogubilem?! I dajcie znać jak z gokartami bo doczekać się nie mogę. Pzdr

Hotel musisz sobie sam zarezerwowac ewentualnie odezwij sie na priva do albinka pogadaj z nim on robil pierwsza rezerwacje komus

Opublikowano

nie no ogarne sobie juz temat hotelu, nie ma sprawy ... kOOrcze, szkoda ze jeszcze caly tydzien trzeba czekac ... ;(

O RANY ... Jeszcze 2 Tygodnie ...

;( ;(

Opublikowano

nie tydzien a dwa zlot jest za dwa tygodnie 11 lipca

Opublikowano
:shocked: Działa Wam stronka HOTEL-u?? Ja nie moge rezerwacji zrobic, daty nie moge wmontować :mysli: :mysli: :confused4:
Opublikowano

u mnie dziala, 11tego tez moglem wybrac

Opublikowano

ok, dziala mi w OPERZE, safari cos nie chcialo niewiem czemu ... ale teraz jak juz wpisze to mi nie pokazuje dostepnych pokoji :(

Opublikowano

to kiszka, tak myslalem wlasnie ze moze braknac miejsc :confused4:

Opublikowano
  • Autor

rozmawialem z Albinkiem i jesli chodzi o karty-sprawa jest zalatwiona,zaliczka wplacona za rezerwacje(pozniej trzeba bedzie porozmawiac z Albinkiem w sprawie zwrotu gotowki,ktora zalozyl)-na godzine 11 w niedziele :wink4::good:

Opublikowano

no i gitarra ... a z pokojem chyba bede musial do nich przekrecic ... wolne maja napewno tylko ja wolalbym taki z dwoma wyrkami a nie z jednym podwojnym ... bo normalne pokoje maja dwuosobowe ...

Gokarty załatwione?? To wypasior :)

Opublikowano

ja hotel zarezerwowalem, oni nie pobieraja od razu pieniedzy z karty tylko karta jest im potrzeban do "zabezpieczenia" rezerwacji pokoju. placi sie przy wymeldowaniu (jak zazwyczaj w hotelu).

Opublikowano

Tak jak pisał Domjenick tor kartingowy zarezerwowany na 12 lipca godz.11.00.Dodam że mamy w Bradford dwa miejsca gdzie można zjeść pierogi pod każdą postacią oraz schabowego.

Opublikowano
  • Autor

Dodam że mamy w Bradford dwa miejsca gdzie można zjeść pierogi pod każdą postacią oraz schabowego.

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: masz udzialy w jakiejs knajpce :wink4:
Opublikowano

Na Jakiego Pieroga Na Śmiadanie mozna podjechać, nie ma to tamto :) byle nie za wiele bo i tak juz ciężki jestem i słabe szanse mam na kartach, i mam nadzieje że będa ciężsi ode mnie :):P