Opublikowano 10 Listopada 200916 l no nie wiem czy tak to wszystko bylo ladnie i pieknie skoro nikt mnie nie pamieta coprawda bylem tylko w niedziele z przyczyn technicznych ale bylem i nikt mnie nie pamieta to okropne pozatym dodalem swoje fotki ze zlotu na audi-maniacs a nikt nie kojarzy jak milo
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Autor przepraszam Cie Wladku-ja nie pamietam,jakos od pierwszych godzin niedzieli-do rana,ale obiecuje,ze nastepnym razem i z Toba sie napije piwa...
Opublikowano 10 Listopada 200916 l oki widzialem rano pod hotelem jak prawie wszyscy wygladali nawet bylem zdziwiony ze wszyscy tak chetnie na gokarty sie pisali do zobaczyska na nastepnym zlociku moze bedziemy mieli okazje sie blizej poznac do milego! pozdrawiam
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Autor widzialem rano pod hotelem jak prawie wszyscy wygladali nawet bylem zdziwiony ze wszyscy tak chetnie na gokarty sie pisali wlasnie dlatego tam pojechali-myslisz,ze na trzezwo byloby tylu chetnych?
Opublikowano 10 Listopada 200916 l coprawda bylem tylko w niedziele z przyczyn technicznych ale bylem i nikt mnie nie pamieta to okropne nie lam sie, na nastepnym zlocie zaloz sobie duza tabliczke z ksywa i imieniem, postaw kazdemu browara i wszyscy beda Cie pamietali
Opublikowano 11 Listopada 200916 l :notworthy:A okolice Bristolu i Swindon? Czy to wywołuje jakieś zainteresowanie?
Opublikowano 16 Listopada 200916 l witam szukam speca od elektroniki zeby zamontowac navi w b7 ma ktos moze jakies namiary ??
Opublikowano 16 Listopada 200916 l nastepny szykuje sie w okolicach Londynu-pasuje? bardzo pasuje, przyda się coś w centrum kraju, dawno już spotów nie odwiedzałem z powodu braku czasu (do Bradford mam 4-5 godzin jazdy ), jeśli zorganizujemy coś blisko Londynu to proszę mnie już na listę zapisywać Pozdrawiam
Opublikowano 16 Listopada 200916 l witam szukam speca od elektroniki zeby zamontowac navi w b7 ma ktos moze jakies namiary ?? odezwij sie do EUROCHIP-a albo do ETRONIC-a sa oni na naszym forum,mysle ze dla nich to pestka.........
Opublikowano 16 Listopada 200916 l Autor dawno już spotów nie odwiedzałem z powodu braku czasu no właśnie-miales byc w Leeds,potem w Bradford,ale jakos czasu Ci braklo-mam nadzieje ,ze nastepnym razem w koncu sie poznamy osobiscie
Opublikowano 18 Listopada 200916 l Autor Spoty ,zloty w środkowej części Anglii chyba będą podtrzymane . ekipa organizacyjna doswiadczenie juz ma...
Opublikowano 18 Listopada 200916 l Mam nadzieję, że będzie I jak by mozna było wrzucać info na inne znane fora w tym AKP w dziale Spoty i Zloty - AKP in Great Britain pozdr.