CWK_S_L_A_Y Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Zamiast 140f/tyg wydaje ok 50f/ty Się Wie ... Pamiętam czasy kiedy mi też paliła w mieście 6.6-7l ... Nie/Stety ostatnio cos jej apetyt wzrósł ;) hehe... Zastanów się dobrze, zawsze możesz pozbyć się oby, i dokonać zakupu jakiegos dieselka w 4kapciach i wówczas polecieć z modami
EUROCHIP Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Uuuuuu no to co sie stalo ze pali wiecej????? Ech.... mowilem Ci nie dawaj samochodu w obce rece
ALBINEK Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Gratulacje dla młodego Tatuśka. Boczek ma co świętować !!!
szkopek Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Gratulacje dla młodego Tatuśka. Boczek ma co świętować !!! niech przyjedzie na spota to opijemy malucha przy okazji..... :>
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 niech przyjedzie na spota to opijemy malucha przy okazji..... O ile "żona" puści:)hehehe ... pożyjemy zobaczymy ...
M_ILES Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Niech przyjedzie z zona, bo ktos musi malego pilnowac, hehehe
EUROCHIP Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 jesooo......... jaka cisza Czy wszyscy dzisiaj lecza kaca??
Maciek 840729 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Ja nie lecze ,nabieram sil przed jutrzejszym dniem bedzie wogole ciezki tydzien, ale co zrobic, a moze ktos z was chlopaki jest super mechanikiem ktory mi podlaczy grzanie foteli,zaznaczam ze nie mam instalacji do tego przeznaczonej
maciekmm Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 jesooo......... jaka cisza Czy wszyscy dzisiaj lecza kaca?? Poniedzialek to najgorszy dzien P.S. Zajmujesz sie chipami? Mam pytanko czy znasz moze ostatnia wersje opprogramowania jakie wyszlo do B7 silnik BRD? Bo to co mam tj Siemens PPD1.3 ver 9971 i jest skopane.
EUROCHIP Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 jesooo......... jaka cisza Czy wszyscy dzisiaj lecza kaca?? Poniedzialek to najgorszy dzien P.S. Zajmujesz sie chipami? Mam pytanko czy znasz moze ostatnia wersje opprogramowania jakie wyszlo do B7 silnik BRD? Bo to co mam tj Siemens PPD1.3 ver 9971 i jest skopane. Co sie dzieje ze mowisz ze jest skopane??? Podaj nr. sterownika i zobaczymy co tam siedzi.
domjenick Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 Poniedzialek to najgorszy dzien ...nooo... jadąc vanem,miałem coś na pace-musiałem przyhamować i .....to coś wpadło mi do kabiny....razem z szybą...ch***j by to strzelił...
ALBINEK Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 O o no to się narobiło . No cóż człowiek uczy się całe życie. Na drugi raz już na pewno umocujesz ładunek
domjenick Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 O o no to się narobiło . No cóż człowiek uczy się całe życie. Na drugi raz już na pewno umocujesz ładunek no właśnie-to miał być krótki odcinek i jechałem bardzo powoli,jakieś 25max-niestety i to było za dużo...
EUROCHIP Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 No to sie narobilo Ale niema tego zlego co by na dobre niewyszlo ....
ALBINEK Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Nie jesteś jedynym któremu coś się przesunęło na pace,jak jeszcze jeżdziłem (TIR-ami) to kiedyś wiozłem tekturowe pudełka oczywiście rozłożone. Były niby związane taśmami ale jednak droga była daleka i wyboista . Jak dojechałem na miejsce to wózkowy wiedział co jest grane i oznajmił że jak to się rozpiepszyło to on ładunku nie przyjmie.6 godzin układałem karton na karton żeby przyjął ładunek. A to była tylko jedna paleta :gwizdanie:, . Innym razem dla Kauflandu wiozłem palete płynów do płukania ,tak ją ułożyli że jak dojechałem na miejsce to z paki ciekła rzeka płynu do płukania . Ale ładnie pachniało za to na całym placu :>
domjenick Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 ummnie to już kolejny "przypadek" w firmie,szef już nie ma słów... tydzień temu zerwaliśmy kabel-jakoś umknęło to naszej uwadze :gwizdanie:
maciekmm Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 jesooo......... jaka cisza Czy wszyscy dzisiaj lecza kaca?? Poniedzialek to najgorszy dzien P.S. Zajmujesz sie chipami? Mam pytanko czy znasz moze ostatnia wersje opprogramowania jakie wyszlo do B7 silnik BRD? Bo to co mam tj Siemens PPD1.3 ver 9971 i jest skopane. Co sie dzieje ze mowisz ze jest skopane??? Podaj nr. sterownika i zobaczymy co tam siedzi. 03G-906-018AQ mam wersje 9971. Mam wrazenie ze sterowanie cisneiniem turbiny jest zrabane. Sprawdzone mam wszystko w aucie i na hamowni jest moment obrotowy od 2200 a powinien byc juz przy 1800. Moc 163 zamiast ~174. Zerkniesz jaka jest ostatnia wersja i czy cos poprawili? bede bardzo wdzieczny. Dzieki
marcin_ivan Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Hehe niezle, nie zwrocilem uwagi, ja tez szaleje po rondach ale bokiem to raczej ciezko moim Avantem, ewentualnie w zimie nie przesadzaj że ciężko, jeszcze się nie przestawiłeś z A3 witam kolegę z piaskownicy dawno mnie tu nie było troszkę Was zaniedbałem, ale robię w Polsce prawo jazdy [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 14:42_________________________________________________
maciekmm Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Hehe niezle, nie zwrocilem uwagi, ja tez szaleje po rondach ale bokiem to raczej ciezko moim Avantem, ewentualnie w zimie nie przesadzaj że ciężko, jeszcze się nie przestawiłeś z A3 witam kolegę z piaskownicy dawno mnie tu nie było troszkę Was zaniedbałem, ale robię w Polsce prawo jazdy [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 14:42_________________________________________________ hahah nawet swiadkiem bylem na Twoim weselu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi