domjenick Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 raczej mało osób jest chętnych, ale możemy się spotkać w jakiś weekend ja mieszkam w Alnwick, więc do NC mam chwilkę
gici0r Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 raczej mało osób jest chętnych, ale możemy się spotkać w jakiś weekend ja mieszkam w Alnwick, więc do NC mam chwilkę Będę w Alnwick prawdopodobnie w niedzielę 14 cze, może tam się jakoś spotkamy?Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
domjenick Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2015 Będę w Alnwick prawdopodobnie w niedzielę 14 cze, może tam się jakoś spotkamy? nie ma problemu idę z synem na ten "pokaz" http://www.mightydubfest.co.uk/ jutro może być trochę deszczu, więc będzie trochę błota na tym miejscu- ale jak przyjedziesz, to daj znać- spotkamy sie gdzieś na mieście- Alnwick nie jest duże-znajdę Cię byłem, widziałem- kilka autek, ogólnie, to może jeszcze jutro coś się wydarzy, taki sobie show
barrowiec1 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ktoś do Northampton na Audi Show się wybiera?
marcino153 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ktoś do Northampton na Audi Show się wybiera? a kiedy jest? to pewnie ja się wybiorę.
Dawid Dyczkowski Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 widze ostatni post z lutego 2009... Jestem z Wednesbury, okolice Birmingham. To forum jeszcze ktos obserwuje?
marcino153 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Oczywiście że obserwuje. Ja z northampton jestem a ostatni post był sierpień 2015
PatricoWroc Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Ja nowy, okolice Sheffield.
Buszek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Witamy chociaz sam ostatnio troche grzesze i wiecej na polishbikers siedze niz tu
domjenick Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 sezon zaraz się skończy- to wrócisz znowu
Buszek Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Dominik w tym kraju latam caly rok niestety najszybszy dojazd do pracy i jak dobre ciuchy sie ogarnie to dopiero snieg zatrzyma wlasnie jestem na etapie dobierania grzanych manetek do tego motocykla bo swoje sprzedalem z suzuki a moglem kurna sciagnac
domjenick Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 wlasnie jestem na etapie dobierania grzanych manetek do tego motocykla jeszcze fotel sobie grzany zrób i całkiem z motora nie zejdziesz w zimie
Buszek Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Kurde Dominik a nie pomyslalem o tym Nie no jest jedna opcja, kobieta powiedziala ze jak sprzedam motor to bede mogl kupic subaru i mam rozkmine ale jestem na etapie zmiany roboty teraz i troche mnie to wstrzymuje z podjeciem decyzji
rs4wagon Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Ktoś do Northampton na Audi Show się wybiera?a kiedy jest? to pewnie ja się wybiorę. pewnie mowa o AITP,nigdy nie bylem ale na edition38 jezdze od 2008 roku,3 dniowa impreza mozna sie zintegrowac
RumJanek Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 A do Kent ktos w ogóle zaglada? Wiem ze ptaki lataja kolem a tylko jak przelatuja to uposledzone i do gory brzuchem, ale może ktos tutaj jest i mozna by sie spotkac? Mowa o Dartford :] Wyslano z i9305 Mała zmiana, na wiosnę jadę do Szkocji, ponoc piekniejsza niz zapyzialy Londyn
Rekomendowane odpowiedzi