domjenick Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 ...no i znow wiemy,kto wygra 1/4...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 To lepiej niech wpada S8 bo R8 juz bylo a ze silnik inny , i tak nie polata nim na sprzegle zjaranym Nie no dobrze chociaz ze on chyba nie ma co z kasa robic to wpadnie jakas fura inna od reszty Atrakcja zawsze jakas tam jest ... ale musimy pomyslec tez nad tymi torami i zlotami "fanatykow" Audi ...
Hadess Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Dzieki za wyjasnienia... No ladnie tez bym tak chcial sobie fury zmmieniac... Oczywiscie CCCO..... No ale musze jeszcze poczekac na to... Ale jak dla mnie to RS6..
szkopek Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Huan jak tam nasz filmik,bo ja juz sie nie moge doczekac
koper86 Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 witam szukam pilnie kogos z tych okolic Reyland Car Sales A303 Seavington Somerset TA19 0QB
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Szkopek - nie stresuj sie ... Dajmy HUAN-owi spokoj - Artysta musi miec spokoj aby Wene miec i dzielo aby zyskalo na jakosci
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 siema ... co tam MADAS - wpadasz na zlot cxy masz jakiegos pomysla ????
Madas Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 ale i oczywicha że kiedyś wlecę tylko raczej samolotem z jakimś kolegą
nies Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 NIES - jak tam foteczki ???? pzdr w drodze
Huan Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Tak, przepraszam, nie mialem czasu potwierdzic...dostalem plyty od ciebie, slaya, lysaglaca i foty albinka! super,d zieki wielkie ludzicha....w weekend postaram sie znalezc chwile i cos uklicic [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 12:40_________________________________________________ Huan jak tam nasz filmik,bo ja juz sie nie moge doczekac ja ci powiem szczerze....ze tez sie nie moge doczekac...kiedy znajde chwile zeby to zmontowac haha W ostatni weekend mialem to zrobic...ale wpadl kolega Grzegorz...ten od srebrnego audi z malowanymi swiatlami....i chlalismy od soboty do 8 rano w niedziele...wybaczcie....nastepny weekend zarezerwuje na to
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 To ladnie. Zjazd Sobie zrobiliscie I nawet nie zaprosiliscie nikogo... Z powodu imprezki wybaczam ze filmu nie rzezbiles...
Huan Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Huan, a moja plytke dostales? Prawdopodobnie dostalem...sorry ale moja piekna odbierala poczte a ja rzadko bywam na chacie ostatnio.... domjenick mozesz wrzucic jakas sonde co do daty nastepnego spotu? bo ludzie jakos sie wykruszyli...i temat zniknal...
zwierzakfm Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hehehe kazdy szykuje fure na wakacyjny wyjazd, dlatego nikt nie pisze o nastepnym spocie:)
ALBINEK Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Większość z nas wyjeżdża na urlop lub wyjechała.Na urlopie różnie bywa z dostępem do neta .To chyba dlatego jest taka cisza .Ja już też na walizkach siedze jutro po pracy w auto i gazu do kraju.
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Raczej ze szykuje. Ja muszę np wycieraczki zamontować hehe. Ale fakt - sondda by się zdała, tylko żeby sąda była to wpierwej przydałoby się kilka dat które wchodziłyby w rachubę A wiec co myślicie?? Mi pasi wszystko po 30sierpnia
zwierzakfm Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ja wyjezdzam od 20 do 30 sierpnia. poza tymi datami moge sie spotkac z kimkolwiek i gdziekolwiek:)
Rekomendowane odpowiedzi