ALBINEK Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Alzak napisz gdzie jesteś w UK. bo z opisu wynika że mieszkasz w Hiszpanii.Jak nie masz daleko do Bradford to mogę pomóc.
Alzak Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 mieszkam w okolicach birmingham a co do kabelka to chcialbym jakis zakupic zeby nauczyc sie diagnozowac samochod bo nie zawsze mam czas na podroze ale dziekuje za propozycje
zwierzakfm Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a gdzie dokladnie mieszkasz, okolica birmingham jest spora? tak jak domjenick sugerowal na audi-maniacs jest gosc co moze sprzedac kabel, a jezeli odezwiesz sie do kolegi matysssuk (mieszka w Burton) to moze podpowie Ci kilka rzeczy do do VAG-owania.
ALBINEK Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Na tym forum też możesz kupić kabelek.Sprawdzone ,polecam.
Alzak Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam juz kontaktowalem sie z djzygi ale narazie nie ma tych tanszych kabelkow wiec sobie troszke raczej poczekam na nowa dostawe a mieszkam blisko wolverhampton pozdrawiam
domjenick Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 na Tym Forum zagadaj do Spanky'ego
MARIO-KASTA Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Domin nieopier....j sie! Gdzie info o zlocie? Czyn honory
domjenick Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Domin nieopier....j sie! Gdzie info o zlocie? Czyn honory a juz wszystko ustalone?-bo jakoś nie widziałem nic na audi-maniacs... :gwizdanie: jak bedzie dokladne info-wrzuce tutaj
szkopek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 szczerze to ja tez od jakiegos czasu juz na tamto forum nie zagladalem i niewiem co jest grane...........
domjenick Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 szczerze to ja tez od jakiegos czasu juz na tamto forum nie zagladalem i niewiem co jest grane........... no,bo synka masz teraz i nie masz czasu
szkopek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 od narodzin malego do dzisiaj tak pociagam ze Kamila mnie alkoholikiem nazwala.......................
hhacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam... ..czy ktoś z was wie cos o rejestracji samochodu LHD w UK ... bo slyszalem ze trzeba zmieniać licznik na taki który ma MPH i KM/H... wszelkie info mile widziane...dzięki....
szkopek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 powinno sie zmienic licznik i lampy ma takie od LHD
domjenick Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Szkopek-przeciez Ty miałeś LHD?[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________ubezpieczenie na bank jest wieksze
szkopek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no i ubezpieczenie mnie tez wiecej kosztowalo...........
hhacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ...powinno czy da sie zarejestrowac bez??....szukam kkogos kto juz to robil....
szkopek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja kupilem tu LHD na angielskich blachach licznik nie byl zmienony bo byl nadal w Km/H lampy byly od LHD, ale ostatnio robilem gosciowi forda focusa do zarejestrowania w UK to zmienialem licznik,lampy przód i lampy z tylu bo przeciwmgielne bylo po zlej stronie
hhacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ok.. dzieki za info.... bo widzialem kilka fur LHD zarejestrowanych w UK i mialy licznik tylko w KM/H .. a wyczytalem ze trzeba zmienic.... wiec zastanawialem sie czy da sie to jakos obejsc.... o swiatlach to wiem....
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Artur Alkoholiku ... hehe ... Nie martw się, w Końcu Przejdzie Jej , Albo może lepiej Tobie hehehehe co Do LHD, a jak sie sprawa ma z tymi wszystkimi amerykancamio tutaj itp?? one wszytskie sa przystosowywane ?? Chociaz w sumie, po co komu fura RHD jesli tu i tak są tańsze
domjenick Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 normalnie rejestrujesz i latasz-zmieniasz lampy i ubezpieczenie bedzie drozsze,i licznik musi byc w milach,albo i w milach i km-moj znajomek zaperdziela Mustangiem z lewej strony kiera
Rekomendowane odpowiedzi