domjenick Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 pojutrze przegląd i wymiana sprężyny i łożyska
szkopek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 to powodzonka zycze.... sam robisz?? czy do warsztatu dajesz?
domjenick Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 to powodzonka zycze.... sam robisz?? czy do warsztatu dajesz? mam już spotkanie w warsztacie-łożyska sam nie wymienię,a do sprężyn ściągacz potrzebny i jak kupię-to ile razy go uzyję? na jedno wyjdzie,a i problem z głowy
lysaglaca Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no w koncu co sie z Toba dzialo??
ALBINEK Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 to powodzonka zycze.... sam robisz?? czy do warsztatu dajesz? mam już spotkanie w warsztacie-łożyska sam nie wymienię,a do sprężyn ściągacz potrzebny i jak kupię-to ile razy go uzyję? na jedno wyjdzie,a i problem z głowy Jak będziesz dłubał sam przy aucie i miał pomysły na nowy zawias ,to pewnie pare razy się przyda.A koszt nie duży,a jaka satysfakcja jak coś to mogę pomóc i napijemy się czegoś polskiego po robocie zapraszam
domjenick Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 pomyślę Andrzej jakos na wakacje,bo chcę obniżyć auto troszki...
domjenick Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam po latach nieobecnosci siemasz,a co za dobre wiatry Cie tu przywiały?
RowerAKP Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sprawdzam co sie dziaje a raczej dzialo bo brakuje mi paru osob na innym forum i nie wiem o co kaman
lysaglaca Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 hehehe jak nie nas tam nie ma to wiesz gdzie szukac a co sie dzialo to poprostu szkoda juz o tym pisac przynajmniej ja tak uwazan co sadzisz Albinku??
szkopek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 to p :a4fan:owodzonka zycze.... sam robisz?? czy do warsztatu dajesz? mam już spotkanie w warsztacie-łożyska sam nie wymienię,a do sprężyn ściągacz potrzebny i jak kupię-to ile razy go uzyję? na jedno wyjdzie,a i problem z głowy Jak będziesz dłubał sam przy aucie i miał pomysły na nowy zawias ,to pewnie pare razy się przyda.A koszt nie duży,a jaka satysfakcja jak coś to mogę pomóc i napijemy się czegoś polskiego po robocie zapraszam jak cos tez bym przyjechal pomoc.............
ALBINEK Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Rower AKP dla podtrzymaniu kontaktu podaje mój numer tel.07821027664.No cóż czasami tak trzeba .Jak Cię nie szanują to nie udawaj że tego nie widzisz tylko to zakończ Jak znajdziesz chwilke to zadzwoń lub podaj swój numer.Było tam mnóstwo świetnych ludzi z którymi nie chciałbym tracić kontaktu.
misiek_gda Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Było tam mnóstwo świetnych ludzi z którymi nie chciałbym tracić kontaktu. nie poruszajac tamtego tematu i nawiazujac tylko do cytatu powyzej uwazam ze troche glupota bylo sie tak wypiac zreszta wiem ze czesc osob z ktorymi rozmawialem podziela moje zdanie to ze na wlasna prosbe skasowane macie konta to nie oznacza ze zablokowane - mysle ze wiesz oczym pisze jak nie masz namiar na mnie pozdrawiam ps. Dominik odpisz na pw
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ps. Dominik odpisz na pw nic nie dostałem...
lysaglaca Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dla mnie to temat juz zamkniety i jesli mozna nie poruszajmy juz tu tego tematu bo to nie dotyczy tego forum i mysle ze osobo 3-cie nie musza byc wtajemniczane dzieki
alvaro Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jakby co : http://www.allegro.pl/item991056574_audi_a4_b6_b7_schowek_anglik_angol_2007_rok.html http://www.allegro.pl/item988405033_audi_a4_b6_b7_8e_przewody_klimatyzacji_anglik_2007.html http://www.allegro.pl/item988405055_audi_a4_a6_pedal_gazu_potencjometr_anglik_angol.html http://www.allegro.pl/item988405127_audi_a4_b6_b7_8e_anglik_angol_uchwyt_na_kubki_esp.html http://www.allegro.pl/item991056317_audi_a4_b6_b7_mechanizm_wycieraczek_anglik_angol.html
ALBINEK Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dopiero teraz to przeczytałem.Co do wypięcia się to jakieś nieporozumienie Misiek przecież wiesz że nie o Ciebie chodzi .Czy było to głupie to zależy z której strony się stoi i na to patrzy ;( .Będzie najlepiej jak zadzwonie i pogadamy .Poniekąd zostałeś w to wkręcony ale nie przez nas.Ktoś się Tobą posłużył.Może pod wpływem emocji trochę mnie poniosło i pozbawiłem się możliwości dokończenia kilku spraw.Bo wydaje mi się że teraz nikt nie stanie po stronie prawdy i nie odważy przeciwstawić się dyktaturze.Wkrótce zadzwonie i wyjaśnie o co mi chodzi .Na razie jestem bardzo zajęty mam gości z PL .Pozdrawiam Andrzej.
ALBINEK Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja tam walcze Kamień spadł mi z serca
Rekomendowane odpowiedzi