Mesiah Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Skoro tak to idealna sprawa tylko rzeźba niezła.
majkel_majki Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Te samochody są jak klocki lego, robota jest prosta tylko droga. I do wolnossącego 1.8 nie szedłbym w ten zestaw, myślałem raczej o doładowanym 1.8 i silnikach V6, które mają dramatycznie dobrane przełożenia w manualach 5b.
Dev Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) kod z wlepki to kod wyposazenia. kod skrzyni jest na skrzyni. jest jakas skrzynia 6 do aeb bez rzeźby Powinna podejść skrzynia 6 o oznaczeniu DQS z diesla 2.5. Bardzo długa- na 2 kręci do ok. 130 kmh, a na 6 biegu przy 180 kmh licznikowych kręci 3200 obrotów. Trochę będzie kombinacji z montażem, do bloku pasuje, ale do zmiany na pewno wybierak, półosie na duże przeguby, rozrusznik do sprawdzenia, nowe łapy i sanki, swoje sprzęgło powinieneś móc dopasować, ale konieczna przymiarka. Zwrotnice tez trzeba zmieniac, łożysko ma 82mm srednicy bo przeguby sa grubsze Edytowane 26 Października 2014 przez Dev
Mesiah Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Te samochody są jak klocki lego, robota jest prosta tylko droga. I do wolnossącego 1.8 nie szedłbym w ten zestaw, myślałem raczej o doładowanym 1.8 i silnikach V6, które mają dramatycznie dobrane przełożenia w manualach 5b. Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby ładować to do 1.8 Edytowane 26 Października 2014 przez Mesiah
majkel_majki Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Ludzie mają różne dziwne pomysły, więc wiesz
Mesiah Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Wiem wiem. Ja tam tematu nie zaczepiam. Jest jak jest. Ważne , że coś tam jeszcze przyśpiesza ten samochód. Nie chce przekombinować.
Rekomendowane odpowiedzi