KoJ@K Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Póki co za bardzo nie ma się z czym rozpisywac, jak większośc tych samochodów jeżdżących po naszych drogach - czarne kombi z klekotem. Ma służyc jakos auto rodzinne, co nie znaczy, że nie można by go trochę "ulepszyc i upiększyć", w miarę możliwości $$ będę się starał. Na początek kilka zdjęć jak samochód wyglądał po zakupie: Pierwsze "mody" - usunięcie znaczków i jakieś detajlingi: Z czasem i ze zmianami postaram się aktualizować temat. Edytowane 20 Lutego 2015 przez KoJ@K
RicS3 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 No i kolejny kolega z forum VW przeszedł na stronę AUDI:D nawet taki sam silniczek jak mój. Działaj tak jak przy golfie to fajny projekcik będzie:)
KoJ@K Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Golfina w dalszym ciągu jeździ. To auto ma niby być autem "wszędzie wjazdowym" itd, ale w sumie golf na początku też miał tylko bezawaryjnie jeździć i nic poza tym, więc zobaczymy co to wyjdzie.
KoJ@K Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Dzieki. Zakupione zabawki do dzialan z rozrządami:
akjam Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Fajna sztuka i świetna robota z lakierem. Do zobaczenia na drodze...
Adasko19 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Ładna fura ;-) widzę, że Ty też przyszedłeś na stronę Audi, tylko teraz będą dwa auta do modzenia :-DWysłane z Xperii Edytowane 2 Października 2014 przez Adasko19
KoJ@K Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Do zobaczenia na drodze... Dokladnie - do zobaczonka. Mozna powiedziec, ze przeszedlem w polowie, a w polowie zostalem. tylko za bardzo nie umiem sie tym forumem obslugiwac. Brakuje mi tu czegos takiego jak "kacik posiadaczy B6" lub cos w tym stylu, no chyba ze nie widze czegos takiego ?! Orientuje sie ktos za ile mniej wiecej moglbym sprzedac te kola, ktore mam aktualnie - BBS 17', modelu nie znam poki co.
akjam Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Może taki kącik będzie Cię interesował? http://a4-klub.pl/index.php?/forum/162-b6-division/
KoJ@K Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Pierwsza paczuszka, ktora przyszla do audiny - H&R -35 mm :
Adasko19 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Auto typowo rodzinne i "wszędzie wjazdowe"? A zaczynasz od sprężyn obniżąjących? W przyszłym roku pewnie wpadnie gwint
Ravu Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Ladna furka. Powodzonka w rezaniu No i do zobaczenia na trasach w DG bądź poza
KoJ@K Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 To wypatruj tez golfa. tylko, ze ja nie wiem za czym sie mam ogladac.
RicS3 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Widzę, że już kata się chcesz pozbywać co tam zaczynasz modzić? Ja wywaliłem egr-a żeby przestał syfić dolot.
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 No pasowaloby troche mu ulzyc, co by sie lepiej oproznial. tylko nie wiem ile bym za niego dostal, bo jak ~ tyle co z golfa to by bylo na program. nic nie modze, narazie tylko glosne myslenie. ja musze sprawdzic egra i jak jest sprawny to chyba nie bede zaslepial/wywalal poki co, bo jednak w zimie przy wiekszych mrozach ta roznica w dogrzewaniu i trzymaniu 90 stopni jest znaczaca.
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Auto typowo rodzinne i "wszędzie wjazdowe"? A zaczynasz od sprężyn obniżąjących? W przyszłym roku pewnie wpadnie 5 letnich sezonów jezdziłem na h&r - 35 ( jak sie okazało siadło ponad 50 mm ) i dało sie wszedzie wjechac Lakier bajka :banan: :banan:
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Tu juz jest 1BE wiec napewno nie siadzie tyle, mi sie wydaje ze po zalozeniu bedzie delikatna, kosmetyczna roznica jak cos. O wysokosc wozu sie nie boje akurat. a tak przy okazji to jakie kola z jakim et mozna bedzie zalozyc do tego zawiasu, zeby podczas jazdy w kilka osob + bagaznik nic nie tarlo ? 225/40 w 18' 8J lub 9J bedzie okej ?
Dev Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 ET35 na 8" Zapodaj jakieś lepsze hamowanie bo seria to
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 I przy takich parametrach nie bedzie nic tarlo, nawet przy zaladunku? Narazie sa inne priorytety, o heblach narazie nawet nie mysle.
Dev Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Będzie ok. Mam w B5 235/40-18 i jest spoko. W B6 jest jeszcze wiecej miejsca w nadkolach.
Rekomendowane odpowiedzi