Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarny AVF w rodzinnym kombi, H&R -35mm, RS6 18'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Boomel - sam wiesz, ze troche zeszlo. ;) nie ma problema, przyjezdzaj i mierzymy. :)

grzes283 - chyba cos nie teges kolega przeczytal. ;)

Opublikowano

Jak chcesz to moge Ci pstryknac zdjecie. ;)

Poproszę ;) a jeszcze lepiej byłoby gdybyś cyknął fotkę na 18-stkach :)

Opublikowano
  • Autor

Mialy byc fotki, wiec są - prosz ;)

male_ffa96a1711631734e39dec54115.jpgmale_91d66a74483d5de4a7120dde2ba22be.jpgmale_a61a431dcf6cf0876c9b4d4bd8f3b22.jpg

male_70b6a98b302d8184d7052aba54a57.jpg

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Jeszcze kilka pytań :)

1.Jakie masz opony przód i tył?

2.Ile miałeś paliwa w momencie cykania fotek?

3.Ten zestaw teraz to 1BE + H&R -35mm ,tak?

Ogólnie ładnie siedzi i coś takiego chce u siebie :)

Opublikowano
  • Autor

Tak jak juz pisalem wczesniej narazie H&Ry są tylko na przodzie zalozone, tyl seria 1BE. Opony to 225/40, paliwa ponad polowa baku. Mi osobiscie tez efekt sie podoba i mysle, ze do takiego auta na codzien, ktorym jezdzi też kobieta z Dzidzią "spas i wysokosc" są wystarczające. :)

Opublikowano

Jest git :) swoje felgi oddałem w tym tygodniu do malowania jeszcze nowe oponki w marcu kupić i też będzie :kox:

Dekielków ci tu jeszcze brakuje :decayed:

5106951076.jpg

Opublikowano

za***iście siedzi :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Sa dekielki, ale ktos je zeszpecil jakim klejo sylikonem i wygladaja slabo. :/ ile za takie dekielki trzeba dac, bo nawet nie zerkalem jeszcze?

Opublikowano

Zależy czy ori czy nie ale tak po 60 za podróby a ori 140 komplecik

Opublikowano

Też myślałem żeby tylko na przód wrzucić takie springi bo tył mi pasuje :) masz nr seryjne tych H&R'ów?

Opublikowano
  • Autor

Na pierwszej stronie jest zdjecie sprezyn, gdzie widac ich numery.

Opublikowano

Są nr tylko były dwa rodzaje tych H&R :) 29369-1 i 29369-2 ,jedne są dedykowane do benzyny a drugie do tdi tylko nie pamiętam który nr do którego silnika.Podobno jak wrzuci się te z benzyny do tdi to trochę niżej siada.Dzięki za fotki i info :)

Opublikowano
  • Autor

Raczej odwrotnie - jak zalozysz springi z klekota do beny to Ci przod tak sie siadzie, jak powinien. W tych sa jakies kategorie wagowe chyba, jedne do lzejszych, a drugie do ciezszych klekotow. ;)

Opublikowano

Jak juz mówiłem, jest efekt ;-)

Wysłane z Xperii

Opublikowano

Boomel - sam wiesz, ze troche zeszlo. ;) nie ma problema, przyjezdzaj i mierzymy. :)

grzes283 - chyba cos nie teges kolega przeczytal. ;)

Miałeś 16 tak? Wrzuciłeś RSy,na przód,tak? I napisałeś, że nie odczułeś różnicy względem 16.

Ja odpisałem Tobie, że różnica jest, tylko nowe fele, nowy wyglad etc....i na niektóre rzeczy przymykamy oko. Więc chyba ten teges dobrze zrozumiałem? ;-)

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie chyba ten teges nie do konca. :D a czytales Pan jednego posta wyzej nad tamtym zapytaniem? ;)

Opublikowano

:grin: było od razu, że chodzi o springi......sorry mordeczko. Mój błąd, tzw wybiórcze czytanie :hi:

Opublikowano
  • Autor

Luzik, zrozumiales co chciales. ;) to ze bedzie roznica to doskonale sobie zdaje sprawe, ale jak dla mnie niski profil to akurat zaleta i +, bo nie przepadam jakos za miekka tapczanowata jazda. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie optymalny wybór 225/40/18 ale przy gwincie już się robi kiszka szczególnie zimą gdy wszystko trzeszczy i skrzypi. Przynajmniej u mnie. Nie wiem jak na springach, pewnie lepiej..... :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tez mi sie wydaje wlasnie, ze 18' do tego zawiasu/auta i jego przeznaczenia beda optymalne - stad ich wybor. :) gdyby to nie byl rodzinniak to do gwintu zalozylbym po calu wiecej, niz jest w golfie - 9'/9' 19' albo 9'/10' 19' . :D W B6 na gwincie i dobrym obnizeniu to 18' wydaje mi sie byc za mala.

Edytowane przez KoJ@K