Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarny AVF w rodzinnym kombi, H&R -35mm, RS6 18'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tylko ciekawi mnie, czy nie gryzloby sie to z brakiem gwintu ?! W tym tygodniu mam druga zmiane, wiec znowu odpadam. :/

Opublikowano

Tylko ciekawi mnie, czy nie gryzloby sie to z brakiem gwintu ?

bardziej z brakiem hamulców :grin:

Opublikowano

Felga będzie robiła robotę. ;-) ona jest uniwersalna pasuje do każdego auta [emoji6]

Wysłane z Xperii

Opublikowano
  • Autor

Zbroimy sie do zimy w to, na czym ktos przyzydzil w salonie - grzane lustra pfff :D

32vbkaqj.jpg

Przod rozgrzebany i jutro sie zaklada rozrzad :)

4rnkwk6y.jpg

Rozrząd i springi na przod zalozone, tylko dziwne troche ze H&R sa troche wyzsze w porownaniu do ori sprezyn ?!

male_297717c2530ca96a74a63831466.jpgmale_885e05a26ff248bbc39a10eb090.jpgmale_d8edf434b5eaf9f98ef410fa3a27.jpg

Opublikowano

Pokaz jak stoi teraz :) Ogolnie piekne autko :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wycieczka do Krk i dzieki forumowiczowi Adasko19 bedzie na czym jezdzic w zimy - 16' biedroneczki :D

male_cd78d8a202412dc1b3ffb3a67ce73.jpg

Dzieki Adasko. :)

Opublikowano

Dzięki za transakcje :wink:
I pamiętaj o felgach dla mnie od Twojego kolegi :decayed:

Edytowane przez Adasko19

Opublikowano

Jakim sposobem polerowałeś i jakich komsetykow uzywałeś koelgo, bo fajny efekt :)

Opublikowano
  • Autor

Maszyna polerska, rozne pasty/pady, w nie ktorych miejscach matowalem, a na koniec poszedl kliner i wosk. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam kolege z forum VW :D Audi widziałem już wcześniej na innym forum. Ślicznie wygląda po korekcie lakieru :wink:

Edytowane przez killerx

Opublikowano
  • Autor

Hje, same golfiarze. ;)

Opublikowano

Hje, same golfiarze. ;)

Nieźle, z dnia na dzień jest NAS więcej. Po przesiadce na AUDI do Golfa już nie wsiądę:D
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja poki co tez nie wsiadam, bo magiel uj strzelil, ale jak tak teraz codziennie jezdze B6 to po przesiadce do golfa wydaje mi sie, ze jest w srodku tak glosno, jakbym jechal conajmniej roburem. ;) no ale za***rdala lepiej. :D

W dobrym piniadzu sie trafily praktycznie na miejscu to wzialem - tarcze,jarzma pod 312mm. Poki co zdazylem wypiaskowac tylko same jarzma, no i szybka partyzantka z czerwienią. ;)

male_2432d5250e93cd1c3a0f9d0f6bc8416.jpgmale_d21fda38b210d2c98877b2c00e67.jpgmale_b7fbba7d8b2aee39254c95b0ee83ab9.jpg

Wiem, ze to pewnie nie ma jakiejs przepasci w odniesieniu do 288, ale cos tam moze sie polepszy. ;) choc jak bym mial kupowac nowe tarcze i kloki to chyba bym juz wtedy wzial 320mm i dokupil pod nie zacisk i jarzmo. ;)

Opublikowano

Masz jakieś foto jak przód siedzi na tych H&R? Też mam zawieche 1BE i myślę o takich H&R'ach tylko chciałbym zobaczyć jak to leży bo teraz przód mi pieje trochę :(

Opublikowano
  • Autor

Jak chcesz to moge Ci pstryknac zdjecie. ;)

Opublikowano

Kolego napiszesz jeszcze jak auto prowadzi się na tych springach H&R względem 1BE? ;) Bo na Eibach Pro Kit podobno auto "robi się miękkie"...

-Lumia 920-

Opublikowano
  • Autor

Po zalozeniu przodu roznicy pod wzgledem utraty komfortu nie zauwazylem/nie odczulem zadnej, a tyl zarzuce, jak wpadnie letnie kolo. :)

Dupowóz ma już kółko - 18' "RS6" :D

male_64c93910691a14c221e1c65d1a6a.jpgmale_e40fc5e7aac6dcb26bedc5940d423.jpgmale_4d7d1ebb63766bf3590fce0ec83f.jpg

male_6d1f83bb1de0eb185aeeb0e086cf32.jpg

Opublikowano

Bardzo dobre koło do B6 :ok2: Klasyczny wzór ale przez to ponadczasowy ;)

Opublikowano

Wiedziałem że tutaj już fotki też będą :banan::banan: Jak podjadę to zrobimy przymiarkę na moim :D:D fajne te koło. No i wkońcu dorwane po długim czasie szukania co :P:P:P

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, abyś nie odczuł różnicy, po prostu zajarany jesteś nowym kołem, a to przyćmiewa każde odczucia :wink:

A samo koło, to jedna z lepszych opcji :)