Opublikowano 28 Września 201411 l Witam wszystkich. Póki co za bardzo nie ma się z czym rozpisywac, jak większośc tych samochodów jeżdżących po naszych drogach - czarne kombi z klekotem. Ma służyc jakos auto rodzinne, co nie znaczy, że nie można by go trochę "ulepszyc i upiększyć", w miarę możliwości $$ będę się starał. Na początek kilka zdjęć jak samochód wyglądał po zakupie: Pierwsze "mody" - usunięcie znaczków i jakieś detajlingi: Z czasem i ze zmianami postaram się aktualizować temat. Edytowane 20 Lutego 201511 l przez KoJ@K
Opublikowano 28 Września 201411 l No i kolejny kolega z forum VW przeszedł na stronę AUDI:D nawet taki sam silniczek jak mój. Działaj tak jak przy golfie to fajny projekcik będzie:)
Opublikowano 28 Września 201411 l Autor Golfina w dalszym ciągu jeździ. To auto ma niby być autem "wszędzie wjazdowym" itd, ale w sumie golf na początku też miał tylko bezawaryjnie jeździć i nic poza tym, więc zobaczymy co to wyjdzie.
Opublikowano 30 Września 201411 l Fajna sztuka i świetna robota z lakierem. Do zobaczenia na drodze...
Opublikowano 30 Września 201411 l Ładna fura ;-) widzę, że Ty też przyszedłeś na stronę Audi, tylko teraz będą dwa auta do modzenia :-DWysłane z Xperii Edytowane 2 Października 201411 l przez Adasko19
Opublikowano 30 Września 201411 l Autor Do zobaczenia na drodze... Dokladnie - do zobaczonka. Mozna powiedziec, ze przeszedlem w polowie, a w polowie zostalem. tylko za bardzo nie umiem sie tym forumem obslugiwac. Brakuje mi tu czegos takiego jak "kacik posiadaczy B6" lub cos w tym stylu, no chyba ze nie widze czegos takiego ?! Orientuje sie ktos za ile mniej wiecej moglbym sprzedac te kola, ktore mam aktualnie - BBS 17', modelu nie znam poki co.
Opublikowano 30 Września 201411 l Może taki kącik będzie Cię interesował? http://a4-klub.pl/index.php?/forum/162-b6-division/
Opublikowano 2 Października 201411 l Autor Pierwsza paczuszka, ktora przyszla do audiny - H&R -35 mm :
Opublikowano 2 Października 201411 l Auto typowo rodzinne i "wszędzie wjazdowe"? A zaczynasz od sprężyn obniżąjących? W przyszłym roku pewnie wpadnie gwint
Opublikowano 9 Października 201411 l Ladna furka. Powodzonka w rezaniu No i do zobaczenia na trasach w DG bądź poza
Opublikowano 9 Października 201411 l Autor To wypatruj tez golfa. tylko, ze ja nie wiem za czym sie mam ogladac.
Opublikowano 10 Października 201411 l Widzę, że już kata się chcesz pozbywać co tam zaczynasz modzić? Ja wywaliłem egr-a żeby przestał syfić dolot.
Opublikowano 10 Października 201411 l Autor No pasowaloby troche mu ulzyc, co by sie lepiej oproznial. tylko nie wiem ile bym za niego dostal, bo jak ~ tyle co z golfa to by bylo na program. nic nie modze, narazie tylko glosne myslenie. ja musze sprawdzic egra i jak jest sprawny to chyba nie bede zaslepial/wywalal poki co, bo jednak w zimie przy wiekszych mrozach ta roznica w dogrzewaniu i trzymaniu 90 stopni jest znaczaca.
Opublikowano 10 Października 201411 l Auto typowo rodzinne i "wszędzie wjazdowe"? A zaczynasz od sprężyn obniżąjących? W przyszłym roku pewnie wpadnie 5 letnich sezonów jezdziłem na h&r - 35 ( jak sie okazało siadło ponad 50 mm ) i dało sie wszedzie wjechac Lakier bajka :banan: :banan:
Opublikowano 10 Października 201411 l Autor Tu juz jest 1BE wiec napewno nie siadzie tyle, mi sie wydaje ze po zalozeniu bedzie delikatna, kosmetyczna roznica jak cos. O wysokosc wozu sie nie boje akurat. a tak przy okazji to jakie kola z jakim et mozna bedzie zalozyc do tego zawiasu, zeby podczas jazdy w kilka osob + bagaznik nic nie tarlo ? 225/40 w 18' 8J lub 9J bedzie okej ?
Opublikowano 10 Października 201411 l Autor I przy takich parametrach nie bedzie nic tarlo, nawet przy zaladunku? Narazie sa inne priorytety, o heblach narazie nawet nie mysle.
Opublikowano 10 Października 201411 l Będzie ok. Mam w B5 235/40-18 i jest spoko. W B6 jest jeszcze wiecej miejsca w nadkolach.