krisssx Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Po wielu informacjach z regionu zauwazyłem że znów kradną Audi odwiedziłem kilku elektyków i dowiedziałem się ze aby zabezpieczyc pojazd mozna: załozyc dodatkowe immo system gps lecz tutaj musimy płacic miesieczny abonament usuniecie zamków z drzwi czy ktos ma jakis pomysł jak zabezpieczyc pojazd ? Jakies Sprawdzone rozwiazania? Wielu z nas posiada ładnie zrobione samochody które zostawiamy przed blokiem w róznych dzielnicach Proszę o pomoc w odpowiedzi na pytanie jakie zabezpieczenie pojazdu wybrac > które jest skuteczne ? z góry dziekuję
marekg Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Skuteczne jest jedynie AC. Jeszcze lepiej działa kupno innego auta, którego się chołota nie tyka. Wszystko inne jest do obejścia jak komuś będzie zależało. Na łebkow blokada skrzyni powinna wystarczyc.
Gość cwiara Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Chciałem tylko ostrzec że forum też czytają potencjalni złodzieje więc nie jest dobrym pomysłem pisanie które zabezpieczenie jest dobre i które się sprawdza. Najlepsze jest nie najdroższe a założone z pomysłem więc wszystko zależy od osoby montującej zabezpieczenie
GreGoriO Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 POTWIERDZAM. kolega wie co mówi. Zresztą, założyłem przed wakacjami podobny wątek i tam masz już kilka rozwiązań podanych.
krisssx Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Rozumiem kilka osób napisało mi skuteczne pomysły na pw także dziękuję za mądra sugestie
evilz Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Odświeżam temat. Dziś w nocy miałem włam i próbę kradzieży auta. Stacyjka rozj*****, na szczęście auta nie ukradli. Proszę o jakieś sprawdzone pomysły na PW.
ParasoleK Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Również się podpinam Będę wdzięczny za pomysły
Fido Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie czytać temat a w nim pisze tak forum też czytają potencjalni złodzieje więc nie jest dobrym pomysłem pisanie które zabezpieczenie jest dobre i które się sprawdza
krisssx Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Proponuje wiec co najwyżej wymieniać się pomysłami na pw ze znanymi użytkownikami wysłane z mojego Sony Xperia Z2
szitek Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam, moje a4 też chciano ukraść - staycjka rozwiercona, z zewnątrz zero śladów. Jak macie jakieś dobre rady na zabezpieczenie auta to czekam na wiadomości na PW pozdrawiam!
Fido Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Hmmm. jeden post masz dopiero. Jakoś ci nie ufam.
Rekomendowane odpowiedzi