musti Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 U siebie miałem problemy z falującymi obrotami.Wymieniłem świece przewody problem nadal tkwił , okazało się że to wina cewki zapłonowej.Kupiłem nowe wszystkie i problem znikł.
DefSquad Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Dlaczego zazwyczaj jak klikam w link jak np. u Ciebie Musti to wychodzi mi "No input file specified" ?? WTF?
musti Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Dlaczego zazwyczaj jak klikam w link jak np. u Ciebie Musti to wychodzi mi "No input file specified" ?? WTF? czasem się tak dzieje , spróbuj otworzyć ten sam link w zwykłej przeglądarce często w mozilli się tak dzieje btw wracając do tematu czasami padnie jedna cewka i już dupaa
sweto Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich ostatnio przydażył mi się pech gościu przywalił mi w moją Audi próbowałem ją odpalić na słabym akumulatorze (nic nie blokowało silnikia). Autko po naładowaniu akumulatora i odpaleniu zaczeło falować na wolnych obrotach (Audi A4 2.6 '97). Jak poradzić sobie bez komputera z tym problemem? Przepustnica wyczyszczona przebadana na komputerze 2 dni przed stłuczką. Proszę o szybką odp. i pozdrawiam. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez sweto
peacenotwar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ma się rozumieć że krokowiec tez ok, tak?
maju91 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 posprawdzaj wężyki od podciśnień w okolicach przepustnicyja jak miałem jeden spadnięty to objawy były mniej więcej takie jak mówiszdla pewności możesz jeszcze popsikać plakiem albo czymś w ten deseń po kolektorze dolotowym żeby sprawdzić czy czasem się nie rozszczelnił.
sweto Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Hej wszystko wróciło do normy gdy odłączyłem akumulator i przepustnice tzn. gdy rano to i to podłączyłem z powrotem i odpaliłem po chwili znowu zaczeło falować. Załamany zgasiłem auto,ale po jakieś godzinie wsiadłem przekręciłem kluczyk na zapłon odczekałem jakąś min. wyłączyłem zapłon a potem odpaliłem auto i jak ręką odjoł i znów mruczy. Pozdrawiam wszystkich i dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi