wodzWioski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Majkel a skad jesteś? Mogłbym obejrzec te oponki na czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Z Biedroniewa W przyszłym tygodniu będę w mieście to możemy się umówić Ps. Chyba że Tobie się pali to wcześniej możesz podjechać beze mnie i obejrzysz. Edytowane 11 Marca 2015 przez miszcz_kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 ok. Czy w tym Biedroniewie niema myjni automatycznej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jest, na Shellu kole mnie, na Statoilu na Gdanskiej i na Orlenie na Bałtyckiej (wylot na Ustkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 dzisiaj bylem na statoilu byla awaria na shellu zamkniete i d*pa DEV u mnie faktycznie ten wtrysk pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jak to sprawdziłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie spać pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dev jak go odpalilem to szarpal jak cholera. wyraznie czuc ze nie pali na jeden baniak. chyba ze to listwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dev jak go odpalilem to szarpal jak cholera. wyraznie czuc ze nie pali na jeden baniak. chyba ze to listwa. PDek nie ma listwy tylko oringi na pompkach przyjedz jutro do mnie to zobacze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jutro jade na chate. w przyszlym tygodniu ci ja podrzuce i pobawisz sie z nia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jedziesz audi ? ja bym sie nie pchał tyle km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie.zostaje tu. wracam słuzbowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 to go zostaw u mnie ogarniemy go raz, dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jak sie wyrobie jutro to ci go podrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 daj znac co i jak to podjedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Oki.odezwe sie okolo poludnia. Dev i co tam z moim autkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nic nowego Zrobiony, do odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dev masz szczescie ze skrecalem bo pokazalbym Ci moc daci doker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dev naprawiasz wszystkie marki samochodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi