Dev Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Większość, z czym masz problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) A dało by rade u Cb wymienić rozrząd w renault clio 1.2? Edytowane 17 Marca 2015 przez misza12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Od której jesteś w pracy jutro to bym podjechał i bysmy sie dogadali co i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Rano od 9tej. zadzwoń do mnie 30minut przed przyjazdem bo czesto wyjeżdżam po graty i inne pierdoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza12 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ok to będę dzwonił tak koło 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dev podpowiedz gdzie opony kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 www.inopony.pl Jak auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 za zalanie kolektora to cie udusze a tak to jezdzi ladnie a opony chce gdziesna miesci kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jakiego kolektora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 jak mi sie zagrzlal to tak zasmierdzialo ze myslalem ze sie cos pali. musiales czyms go oblac przypadkowo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Plyn chlodniczy. zawsze tak jest przy wymianie termostatu i czujnika wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzWioski Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kupilem opnki do niej juz nowe Ale bedzie smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Co zapodales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ja tam jeszcze nie zmieniłem na lato , z fusów wyczytałem że jeszcze będzie na minusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dev, chcesz jabłek troche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dev melduje się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ja też będe klekotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi