oca69 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Zacna fura! Kolego takie małe pytanie mógł byś podać ori nr dekielka tego koła? Oraz jaki dystans wpadł? Może być pw
rysland Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Poszło PW Panowie dawno mnie tutaj nie było. W aucie już jest praktycznie wsio porobione, mechanicznie bez żadnego zarzutu, rolka napinacza ostatnio padła więc razem z paskiem poszła do wymiany. Tak to jeździ i się sprawuje.Porobiłem aktualnych fotek na działce tak więc wrzucam foto ) Edytowane 9 Czerwca 2015 przez rysland
looki91 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Cała robota jak najbardziej na plus Aż zazdroszczę że u Ciebie spokój już, ja może gdzieś w połowie jestem
rafal9119 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 czym sciemnić ten biały pasek w lampach tył w polifcie???
kamilus Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 czym sciemnić ten biały pasek w lampach tył w polifcie??? obklejasz rowno tasma malarska wokol bialego paska, nastepnie przyklejasz folie na bialy pasek, a potem nozykiem do tapet jedziesz po brzegach. Tylko trzeba cierpliwosci i delikatnie zeby lampy nie porysowac Pomysl zapozyczony od Slavko87. robilem tak u siebie i u Ryslanda. Jest to chyba najlepsza metoda na obklejenie tego
krzysiek_92 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ewentualnie sprayem, kumpel w A3 tak robił Tyle, że trzeba ilość warstw dobrze dobrać A co do furki to elegancka, pierwsza fotka środka mnie od razu urzekła
Arkadiush Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 ładnie zbieraj graty montuj 2din z klima
rysland Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Chcialem ale slyszalem ze jest to troche nieoplacalna inwestycja, ludzie mowia ze lepiej sprzedac i kupic z klima niz zakladac
rafal9119 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 czym sciemnić ten biały pasek w lampach tył w polifcie??? obklejasz rowno tasma malarska wokol bialego paska, nastepnie przyklejasz folie na bialy pasek, a potem nozykiem do tapet jedziesz po brzegach. Tylko trzeba cierpliwosci i delikatnie zeby lampy nie porysowac Pomysl zapozyczony od Slavko87. robilem tak u siebie i u Ryslanda. Jest to chyba najlepsza metoda na obklejenie tego jak mogł byś dać jeszcze jakiś link gdzie to można kupić taka folie
rysland Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 http://allegro.pl/listing/listing.php?string=folia+do+przyciemniania+szyb&search_scope=
kamilus Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ryslandowi raczej chodziło o to: http://allegro.pl/folia-do-lamp-12-kolorow-30cm-x-50cm-trzywarstwowa-i5135137044.html U tego gościa kupowałem akurat czerwoną. Czarną kupowałem bardzo dawno więc niestety nie podam Ci tego samego sprzedawcy. Ta czarna, którą kupiłem była o tyle fajna, że jak wrzuciłem wsteczny dalej świecił na biało. aczkolwiek wydaje mi się, że jak kupisz czarną ciemną u tego gościa co Ci wyżej podałem tez będzie git
rysland Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Auto sprzedane, zamykam temat Edytowane 30 Września 2015 przez rysland
Rekomendowane odpowiedzi