Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] NOWE ZDJĘCIA , Black&Red, Gleba, 18, skóra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do opon to ja wiem :whistling: Pierwszy raz w życiu kupiłem większe koła niż 15 cali w tamtym roku, Flat'y 8.5j i na nich są opony 215/40 jest twardawo ale da się przeżyć. Też jeżdżę autem na co dzień i da się przeżyć ;) Takie moje małe doświadczenie, jeśli by ci miało to tam kiedyś pomóc :wink:

Opublikowano
  • Autor

Okej, mysle ze zle nie bedzie :)

Opublikowano

Czekam na efekty uwiecznione na zdjęciach :wink: Powodzenia w modach w 2015 :hi:

Opublikowano
  • Autor

W przyszłym tygodniu będą foty czarnego frontu, następnie dwuwłóknowe żarówki wpadną na styl US. No a felgi niestety jak ta paskudna zima zechce zniknąć na wieki :D

Opublikowano

Jeszcze tylko dobra polerka by się przydała dywaniki welur i będzie git! no i pomyśl o radiu

Opublikowano
  • Autor

Co do radia duże dylematy miałem, jednak w tym przypadku postanowiłem niestety na funkcjonalność. Dużo słucham tak więc pendrive musi być, wiadomo że ori lepiej siedzi, ładniej wygląda no ale najgorzej nie jest. Podświetlenie radia jest w kolorze.

p.s. Ori cały czas mam więc jak mi się odwidzi mogę wstawić w każdej chwili :D

Edytowane przez rysland

Opublikowano

Piękne felgi nieźle siądą w Audi :D ps. Nie tylko ty czekasz na Wiosnę :D

Opublikowano

Ładne Audi :wink: idziesz w dobrym kierunku :) pamiętaj ze auto robisz pod siebie ale nie które rady mogą wyjść ci na dobre :naughty:

Opublikowano

Fajne felgi i te czarne lampy zrobione na us :D Czekam na zdjecia ;-)

Opublikowano

Według mnie fele w ori kolorze lepiej by siadły na aucie, ale masz swoją wizję więc kombinuj :decayed: Powodzenia w modzeniu :)

Opublikowano

fajne autko, obadane dzisiaj przypadkowo na żywo na 3stawach :)...

może widziałeś moją zieloną padake niedaleko twojej :)

Opublikowano
  • Autor

Boze takiego brudasa widziales, az wstyd :D niestety nie, zbyt zmeczony po nieprzespanej nocy i treningu myslalem tylko zeby na obiad pojechac ^

Wielkie niedoczekanie, jest czarny front ! Foto nocne, jak będzie pogoda zrobie sesje.

5x3bdz.jpg

2lcxxth.jpg

Opublikowano

O kurdeee O.O Mega efekt czarne lampy robią robotę.

Opublikowano
  • Autor

Teraz tylko trzeba pomyśleć nad kierunkami US

Edytowane przez rysland

Opublikowano

ddzielone depo wydaja mi sie czarniejsze niz zespolone :) na zywo jest kocur, brakuje jeszcze koła :naughty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ludzie to ku*wy..... Najpierw mi ktoś zarysował bok na parkingu, ale trudno no, jednak to co zobaczyłem dzisiaj przeszło ludzkie pojęcie.

Ktoś chyba pomyślał że mam ori US albo nie wiem co i chciał nieudolnie ukraść kierunkowskaz..... finał ? Zakup nowych... dobrze ze udało mi się znaleźć same kierunki z kompletu a nie z lampami.

liczę na karme cwelu.

t6oznn.jpg

Opublikowano

co za naród :facepalm:

Opublikowano

ja auto porysowane, ty rozwalony kierunkowskaz... Moj kraj taki piekny.

Opublikowano

pozazdrościli :facepalm:

Opublikowano

Ludzie to ku*wy..... Najpierw mi ktoś zarysował bok na parkingu, ale trudno no, jednak to co zobaczyłem dzisiaj przeszło ludzkie pojęcie.

Ktoś chyba pomyślał że mam ori US albo nie wiem co i chciał nieudolnie ukraść kierunkowskaz..... finał ? Zakup nowych... dobrze ze udało mi się znaleźć same kierunki z kompletu a nie z lampami.

liczę na karme cwelu.

t6oznn.jpg

A to zarysowanie na zderzaku to komuś nie przywaliłeś albo ktoś tobie drugim autem ?? jak można chcieć ukraść kierunkowskaz nie podnosząc maski :grin: