djmario122 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Witam. W Mojej B6 avant grają tylko przednie głośniki i nie mam tuby ze wzmacniaczem w boczku bagażnika. Natomiast widzę że poprzedni użytkownik korzystał z nieoryginalnego radia bo do kostki ISO są podpięte kable z wszystkich głośników. Chciałbym je wszystkie uruchomić tanim kosztem. Mianowicie mam wzmacniacz BOSE który kiedyś kupiłem do B5 ale go nie podłączyłem i później ją sprzedałem. Pytanie czy ma ktoś schemat wtyczki do podłączenia tego wzmacniacza? I ile on głośników obsługuje? I czy da rade zamontować go gdzieś w okolicach przedniego schowka pasażera w B6?
djmario122 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 wtyczke masz? Niestety ale nie mam nic do tego wzmacniacza;/ Wtyczke bede jakos kombinowal. Bardziej interesuje mnie rozpiska pinow.
koczo797k Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Podpisuje się pod tym tematem. A i jeszcze jedno czy wzmacniacz bose z a6 c6 jest taki sam jak z a4 b5??
krzysiekvtec Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Mam taki sam i gra na nim 10 glosnikow :-) gdzies w dziale audio jest temat w ktorym jest opis wtyki do tego wzmaka
djmario122 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 Znalazłem wątek gdzie jarek_ns opisuje pinout ale z tego co widze to tam jest wyjście na 4 głośniki. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/213190-strzaly-w-glosnikach-bose/?hl=%2Bamp+%2B3400#entry2987124
Rekomendowane odpowiedzi