marcin14566 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Sterownik komfortu nie ma nic wspólnego z przeciwmgielnymi. W takim razie proszę Cię o podpowiedź, ponieważ też się przymierzam do drobnej modyfikacji - posiadam włącznik świateł bez przycisku świateł przeciwmgielnych przednich, chciałem zainstalować światła przeciwmgielne przednie i zakupić nowy przełącznik pokazany poniżej z przyciskiem, w obydwu tych włącznikach występują złącza 4pinowe. Jak podłączyć w takim razie dodatkowe zasilanie świateł?
APOLLO21 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Panowie,jak pociagnąć najlepiej wiązke halogenów do MCE 09?
Muskel1 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Podszybie strona kierowcy, tam gdzie znajduje się sterownik silnika. Tam znajdziesz przejście do wewnątrz.
Michal9419 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Cześć, Mam moduł komfortu o nr 8K0907063D. Czy on pociągnie halogeny? Gdzie można sprawdzić co on obsługuje?
Muskel1 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października To nie jest moduł komfortu tylko BCM1. Moduł komfortu jest w badażniku w tylnym boczku i nie ma nic wspólnego ze światłami przeciwmgielnymi.
Michal9419 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada W porządku, czy sterownik o takich numerach ma możliwość obsługi przeciwmgielnych?
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jeszcze nie widziałem B8 bez świateł przeciwmgielnych. Występują takie? Dlatego myślę, że wszystkie sterowniki je obsługują.
Michal9419 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Czy zna ktoś numer tej kostki co się wpina w halogen?
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Halogen to rodzaj żarówki. Masz na myśli światła przeciwmgielne.
Rekomendowane odpowiedzi